Мемоари на съпругата на Уил Смит ще излязат през есента на 2023 г., съобщава списание „Пийпъл“. В книгата Джейда Пинкет Смит ще разказва за израстването си в семейство на наркомани в Балтимор.

Въпреки трудните периоди в живота си, тя се превръща в перспективна студентка по актьорско майсторство и след това прави стремителна кариера. Сред най-мрачните ѝ моменти е търговията с наркотици.

Снимка: Getty Images

В автобиографията се разказва и за приятелството ѝ с рапъра Тупак Шакур и за връзката ѝ със Уил Смит. Бракът им е описан в книгата като "сложен".

Снимка: Getty Images

Джейда Пинкет се омъжва за Уил Смит през 1997 г. Двамата имат две деца. През март 2022 г. двойката попадна в центъра на скандал с голям обществен интерес. По време на церемонията по връчването на наградите "Оскар" Смит излезе на сцената и удари шамар на водещия Крис Рок за неуместна шега по адрес на съпругата му.

Снимка: Getty Images

По-късно той се извини за постъпката си. Поведението на Смит, както и първоначалната липса на реакция от страна на Амариканската академия за филмово изкуство и науки, предизвикаха вълна от осъждане. Филмовата академия на САЩ забрани на Смит да участва в нейни събития за 10 години, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Вижте повече за Уил Смит в следващото видео: