Уил Смит и Джада Пинкет-Смит са били забелязани заедно за първи път след шамара и скандала, който се разрази на церемонията по раздаването на Оскарите. 

Миналият месец, във видео актьорът заяви, че съпругата му не му е казала "да направи нещо", преди той да удари Крис Рок на сцената на наградите. Инцидентът се случи през март. Оттогава двамата не са посещавали заедно събития или други социални активности. 

Да си припомним какво се случи:

Пет месеца след шамара, за който цял свят заговори, двамата са се насладили на следобедна среща в Nobu Malibu.  

Двамата са изглеждали в добро настроение. Не са се държали за ръце, но Джейда го е държала за колана.  Брадясалият Уил дори е показал знака за мир с пръстите си на един от феновете му.

Припомняме, че Уил Смит зашлеви Крис Рок на церемонията по раздаване на Оскарите, след като той се пошегува със съпругата му. 

"Джейда, обичам те. Редник Джейн... Нямам търпение да те видя" - беше провокотивната му реплика.

Снимка: Getty Images

53-годишният Смит се засмя от мястото си, но когато излезе на сцената, удари 57-годишния Рок по лицето. Съпругата му не реагира на шегата.

Източници на списание „Heat“ съобщиха, че отношенията между съпрузите рязко са захладнели след инцидента. Вместо да заздрави отношенията им, спорната кавалерска постъпка изглежда е раздалечила още повече Уил и Джейда.

Още преди церемонията се говореше, че двойката е в обтегнати отношения. 

„Ако решат да се разведат, ще трябва да си поделят богатството от 300 млн. на Уил, половината от което принадлежи на Джейда според законите на Калифорния“ - коментира изданието. Според тях това ще е тежък развод, по- сложен дори от този на Анджелина Джоли и Брад Пит. 

Джейда и Уил Смит сключиха брак през 1997 г. Те имат син на име Джейдън и дъщеря на име Уилоу, които се родиха съответно през 1998 г. и 2000 г.