Уил Смит спечели „Оскар“ в края на март, но по всичко изглежда, че победата ще му остави горчив вкус в устата. След злополучната вечер той загуби мястото си в Американската филмова академия, 10 години няма право да посещава церемониите, а сега може и да загуби съпругата си, ако се вярва на слуховете за случващото се в дома им.

Снимка: Getty Images

Източници на списание „Heat“ съобщават, че отношенията между съпрузите рязко са захладнели след инцидента. По време на церемонията Уил Смит излезе на сцената и удари шамар на комика Крис Рок, след като той си позволи да се пошегува с оплешивяващата Джейда.

Снимка: Getty Images

Вместо да заздрави отношенията им, спорната кавалерска постъпка изглежда е раздалечила още повече Уил и Джейда.

Те имаха проблеми от години, но в момента едва си говорят“, казва източникът, цитиран от списанието. „Ако решат да се разведат, ще трябва да си поделят богатството от 300 млн. на Уил, половината от което принадлежи на Джейда според законите на Калифорния.“

Ако се стигне до такъв сценарий, това може да е един от най-тежките разводи в Холивуд, задминавайки дори този на Брад Пит и Анжелина Джоли.

Снимка: Getty Images

„Уил естествено не иска това, но търпението му си има граници“, се казва още в материала.

Поведението на Уил на Оскарите стана повод за много шеги. Някои наблюдателни зрители предположиха, че именно Джейда го е накарала да удари Крис Рок, тъй като в началото Уил Смит изглежда развеселен от шегата, а Джейда очевидно е подразнена.

След инцидента Уил Смит се извини на Крис Рок и на цялата Академия. Той осъди насилието във всичките му форми.

Снимка: Getty Images

Джейда и Уил Смит сключиха брак през 1997 г. Те имат син на име Джейдън и дъщеря на име Уилоу, които се родиха съответно през 1998 г. и 2000 г.

Още по темата: