Връзката на Уил Смит с Джейда Пинкет Смит е станала "по-силна", след като актьорът зашлеви шамар на Крис Рок по време на наградите "Оскар" 2022 заради шега, която той пусна по адрес на жена му.

Вътрешен източник сподели пред Us Weekly, че звездата от "Методът "Уилямс" и съпругата му са станали по-близки, след като са преминали през инцидента.

Снимка: Getty Images

"Уил и Джейда все още са неразделна двойка", заявява източникът пред изданието. "Преминаването през инцидента с "Оскар"-ите само заздрави връзката им".

Друг източник заяви пред списание „Пийпъл“, след като звездната двойка е забелязана за първи път след наградите в Малибу: "Уил се справя добре. Той прекарва много време с Джейда. Той е много щастлив от нейната постоянна подкрепа. Те са много близки и се подкрепят взаимно. Семейството е всичко за тях", споделя източникът.

Снимка: Getty Images

По-рано Heat Magazine съобщи, че Уил и Джейда не са в добри отношения след инцидента на наградите "Оскар", пише още БГНЕС.

"От скандала с "Оскар"-ите насам напрежението между тях е осезаемо", каза тогава източникът пред изданието. "Имаше проблеми от години, но в момента те почти не си говорят", сподели още вътрешният източник.

Снимка: Getty Images

Въпреки това изглежда, че двамата вече се разбират добре.

Вижте повече за Уил Смит във видеото по-долу: