Три дни след най-запомнящия се момент от церемониите по раздаването на наградите „Оскар“ след 2017 г., комикът Крис Рок за пръв път коментира случилото се. Няма начин вече да не сте разбрали, че комикът си позволи да си направи шега с Джейда Пинкет Смит, заради което съпругът ѝ Уил Смит излезе на сцената и го удари.

В сряда, по време на шоуто си в Бостън, Крис Рок за пръв път направи някакъв коментар за случилото се.

„Все още се опитвам да възприема какво се случи“, заяви той.

Шамарът на Смит стана най-коментираното нещо от вечерта на Оскарите. Зрителите все още не могат да решат дали цялата случка е инсценирана или реална. Някои посочват, че Крис Рок изглежда се подготвя да получи удар от Смит. Други пък са забелязали, че комикът свива юмрук, готов да отвърне на колегата си, но се отказва в последния момент.

Снимка: Getty Images

От Академията съобщиха, че обмислят дали да има някакво наказание за постъпката на Уил Смит. Стана ясно, че са го помолили да напусне, но той е отказал. И с причина – Смит беше фаворит за наградата за актьор в главна роля и в действително получи наградата.

Снимка: Getty Images

Самият Уил Смит вече коментира постъпката си и поиска прошка от Академията и от Крис Рок. Той осъди насилието във всичките му форми.