Няма значение, дали ще използвате керамичен грил тиган, своето градинско баребекю или грил плоча. Важното е да опитате плодовете, които следват, приготвени по този нестандартен, но кулинарно вкусен начин. 

 

#Ябълки с канела

Невероятно изкушение. Деликатес, който всеки трябва да опита поне веднъж. Хрупкава отвън и топяща се отвътре. 

Можете също така да ги поръсите със захар, така ще се образува карамелизирана коричка. 

 

#Праскови 

Предимството на прасковите, също както ябълките, е че те са достатъчно големи, за да не преминат през барбекю решетката и добре твърди, за да не се разпаднат докато се пекат. 

Те могат да бъдат сервирани като десерт или сладко-солена гарнитура към месото. 

 

 

#Банан 

Един банана-сплит за мен, един за теб!

Затова обичаме кулинарията. Същато както в модата и с нея - всичко е възможно! Имайте предвид, че бананите са по-крехки и не бива да стоят на огъня повече от 5 минути. 

 

#Ананасът е много лесен за приготвяне на грил. Необходимо е да нарежете плода на кръгли резани и да го сложите на огъня. 

Ананасът на грил върви добре със солени и сладки ястие. Следователно може да го сервирате по двата начина. 

 

 

#Авокадо 

Нека не спорим дали авокадото е плод или зеленчук. Важното е, че авокадото, приготвено на грил е изключитлено вкусно. 

Може да го сервирате със сос от скариди и яйца или домати с босилек. 

 

#Манго

След като го опитате на грил, няма да искате да го вкусите приготвено по друг начин. Изпичането на грил сякаш засилва вкуса и аромата на мангото, което може да приготвите в салата. 

Мезе, приготвено като брускети или гарнитура към шишчетата.