"Нашите политици си мислят, че в момента, в който са си купили 2 или 3 костюма, са затворили кръга от необходимостите и всичко приключва там. Но всъщност изобщо не е така!"

Антония Йорданова е от онези усмихнати и позитивни хора, които съумяват да не губят лъчезарното си излъчване, дори и когато графикът им се „пука по шевовете”. Това, което не се пропуква обаче, е професионализмът й. Стилистът на "Преди обед" с коментар за визията на политиците. 

Снимка: Евгений Милов

Според нея в България няма изградена култура на търсене на съвет за визията си. 

Докъде трябва да бъде дължината на полата, спазват ли я дамите в политиката, висят ли ръкавите на политиците - вижте във видеото. 

СТИЛЪТ НА МЪЖЕТЕ В ПОЛИТИКАТА

"Това не е някаква даденост - купуваш един костюм, една риза и едни обувки и всичко е топ. Не, не е топ - изглежда нелепо. В повечето случаи или са им къси ръкавите, или са им дълги, рамене висят или са забити във фигурата на човека. Има безкрайно много неточности!"

СТИЛЪТ НА ЖЕНИТЕ В ПОЛИТИКАТА

"Комбинацията от прическа, грим, бижута, осанка и това, което си подбрал за себе си, трябва да е една-единна система от добри избори. Когато един от тях не е на мястото си - изглеждаш неубедително."

Докъде трябва да бъде дължината на роклята, спазват ли я дамите в политиката, висят ли ръкавите на политиците - вижте във видеото.