Февруари идва с предизвикателства в любовта за Овен, Близнаци и Стрелец. Девите трябва да обърнат внимание на здравето си. Нови начинания в работен план очакват за Телците, а Рибите може да загубят пари.  

Вижте какво очаква през февруари всички зодии

ОВЕН 

Работа: Бъдете внимателни при преговори за съдружие, особено ако ви предлагат да инвестирате освен във ваш и   в съвместен проект, като не допускате тегленето на заеми. Ако сте на ръководна позиция, разрешете спокойно и без агресия проблемите, породени от пропуските на вашите подчинени, особено ако сред тях има нови и все още неопитни. Не бива да взимате импулсивни решения и да отменяте предварително уговорени срещи.

Здраве: Работете умерено и ако ви подтиска нещо, споделете го за да не затормозява психиката ви. Пазете се от простуди и инфекциозни заболявания, а също от възпаление на главата и очния нерв. Бъдете предпазливи в периода 12-14 февруари, когато Луната е във във вашия знак.

Любов: Промените в личния ви живот не бива да ви притесняват, защото са за ваше добро и ви помагат да стабилизирате отношенията си в брака, както и да възстановите изчезващата хармония. Ако печелите добре, очаквайте още от началото на годината вреда в личния ви живот от роднини, които за пореден път искат да се облагодетелстват от парите ви. 

ТЕЛЕЦ 

Работа:  Начинанията са успешни, ако не са импулсивно хрумване и са добре обмислени. Вреди ви противопоставянето на мнението на вашите колеги и началници. Ако искате да споделите мнението си и е във ваша полза,    изберете подходящия момент, особено ако е свързано с печеливши проекти, които може да осъществите заедно и да си поделите приходите. Няма да ви откажат подкрепата, но го сторете, след като обмислите всичко спокойно и без прибързаност.

Здраве: Засилените материални стремежи оказват негативно влияние върху вашето здраве, а през този месец сте подвластни на събития, които могат да ви създадат здравословни проблеми и депресивни състояния, особено в дните 14-16 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните проблеми може да са свързани с липсваща хармония, отдавна напуснала дома и отношенията ви, със скандали, които са ежедневни, или ако около вас някой постоянно дава вредни, но уж "добронамерени" съвети. Вземете трудното решение за стабилизиране на брака или за раздяла, дори и сърцето ви да се къса, но по-добре е агонията да приключи и да си спестите здравословни проблеми. 

БЛИЗНАЦИ 

Работа: На първо място обогатете знанията си, защото актуалната информация, свързана с ваша работа, ви носи полза, но ако липсва, може да е причина за провал. Може да смените работата си, ако вече сте уговорили друга и сте убедени, че новите ви работодатели ще са коректни към дадените ви обещания. Съветът ми е, ако сте реши да регистрирате своя фирма, да прецените дали имате заложби и умения, за да развивате собствен бизнес. Не бива да е семейна или обвързана с роднини. За да ви е спокойно, си вземете и астрологична прогноза за заложеното ви в бизнес отношение.

Здраве: Податливи сте на стрес. Почивайте си вечер, за да не навредите на здравето си, а и на психиката си. Наложете си спокойствие в дните 16-19 февруари, когато Луната е във вашия знак, въпреки, че сте решили да прекалите с преумората и нервното напрежение.

Любов: Самотата е ваш избор, ако се вслушвате в клевети, които ви вредят, или пък ваши роднини търсят начин да ви внушат изневяра от страна на брачната ви половинка и да наранят егото ви.  Анализирайте случващото се и потърсете истинската причина за неволите, с които се сблъсквате. Видимо не отговарят на истината, а агресията от ваша страна е ненужна и не ви носи яснота. 

РАК 

Работа: Месецът ви обещава отлични приходи и стабилизиране на финансовото състояние, стига да не сте прибързани и не взимате необмислени решения за инвестиции, особено в странични проекти, за които не сте наясно дали ще бъдат спазени направените финансови договорености независимо от подписаните договори. Проявата на щедрост само защото някой близък е чул за приходите ви, не само ще ви донесе проблеми, а и ще ви спечели неприятели. Щедростта ви през този месец е нежелателна, дори и благотворителната.

Здраве: Здравето ви е стабилно и не трябва да си внушавате болести, въпреки че това е заложено във вашата вътрешна същност, в душевната ви нагласа. Намалете приема на тестени храни и алкохол. Бъдете предпазливи в периода 19-21 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Вашите материални стремежи ви носят проблеми в отношенията, защото не само че работите до изнемога, а отказвате да сте откровени с брачната си половинка за личните приходи, които влизат в семейния бюджет. Ако очаквате да ви молят за пари, приемете, че си вредите и вместо да съхраните добрите си отношения, разводът скоро ще почука на вратата ви.

ЛЪВ 

Работа: Емоцията ви вреди, затова е във ваша полза да се отдадете на рутинните си задължения и да забавите плановете си за начинания, но да ги подготвите за следващия месец, за да не пропилявате шансовете си за печалба. Проблемите заради допуснати поради непредпазливост финансови загуби през февруари ви вредят дългосрочно. Може да ги избегнете, не пропилявайте шанса си. Трудностите са   неприятна и досадна реалност. Не бива да подписвате договори, дори и ако  настояват да го сторите.

Здраве: Не си внушавайте здравословни проблеми. Бъдете грижовни към себе си в периода 21-24 февруари, когато Луната е във вашия знак. Намалете приема на мазнини и месо, а алкохола изключете от менюто си напълно.

Любов: Емоционалният месец е причина да залитате в крайности и въпреки че сте семейни, да изневерявате само защото ви изкушават и ви омайват, а вие ще се податливи на ласкатели, които целят да извлекат полза от вас. Така сте обсебени от новото си завоевание, че не се замисляте върху възможността да се разделите с брачната си половинка без шанс за възстановяване на отношенията. 

ДЕВА 

Работа: Не предприемайте драстични промени на работното място, за да не разстроите за дълго деловата си дейност. Не приемайте на доверие предложение за «печеливша“ инвестиция  при неясна договореност на вашия дял печалба. Некомпетентни съвети, маскирани зад авторитетно и внушаващо знание поведение, имат за цел да ви провалят. Внимавайте, дори и да нямате навика да се доверявате, през февруари лесно може да бъдете подведени.

Здраве: За всички вас месец февруари носи негативни емоции и депресия заради неискреност в отношенията, която не трябва да ви притеснява, ако искате да не навредите на здравето си. Внимавайте в периода 24-26 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако  се радвате на семейна хармония в отношенията, може да разпалят отново позагасналия огън на чувствата с брачната половинка. Ако сте нещастни, е време да вземете решение за себе си дали да се разведете, или предпочитате да живеете по навик или заради общественото мнение, но в същото време да изневерявате и да трупате негативна карма. 

ВЕЗНИ 

Работа: Имате желание да възстановите съсипани делови отношения, но ако е възможно да го сторите, обмислете кога да направите крачката за разговор, без да ви възприемат като досадни натрапници. Не провеждайте делови срещи, свързани с договаряне, особено ако  нямате представа дали ще получите подкрепа за вашите предложения.   През този месец правете всичко крачка по крачка. Не избързвайте, не искайте всичко наведнъж, не играйте рисковано – всичко или нищо.

Здраве: Липсата на почивка ще навреди на здравето ви, а ако гладувате по цял ден, проблемите ви са гарантирани, особено в периода 26-29 февруари, когато Луната е във вашия знак. Не прекалявайте с течностите, солта, захарта и алкохола, за да не си създадете проблеми с бъбреците

Любов: Готови сте да оправите отношенията си с вашата брачна половинка и дори с вашите несговорчиви роднини, което не ви носи полза, защото още повече ще ви тормозят с исканията си и намесата в живота ви. Повод за проблеми и разправии пак ще са честите закъснения и оправданието, че работите, а съмнението в изневяра ще се разгаря и заради клюки и интриги. 

СКОРПИОН 

Работа: Не се подвеждайте по хвалебствия, че искат да работят само с вас заради невероятните ви умения и да подписвате договори, ако искате да избегнете неочакваните трудности и финансови загуби. Внимавайте кого  допускате до себе си и до плановете си, защото прозорливостта ви е притъпена, дори и към вашите доказали коректността си партньори, заради  което сте склонни да се съгласите прибързано с губещи клаузи в договори за инвестиции. Внимавайте, ако в договорите има текстове с малки букви, четете ги внимателно.

Здраве: С почивка избегнете проблемите със здравето си. Не пийте алкохол  на гладно или през нощта, защото вреди на вашето либидо, а когато се сринете по време на сексуален контакт, ще навредите непоправимо на психиката си, особено в периода 1-4 и 29 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Забравете желанието за „неангажираща“ интимност, което може да ви обземе неочаквано. Бъдете внимателни, ако бракът ви е хармоничен, защото изневярата води до раздяла. Ако пък сте нещастни и се чудите как да се разведете заради материални претенции, вземете решението си сами. 

СТРЕЛЕЦ 

Работа: Бъдете умерени, не критикувайте и не се опитвайте да разпореждате, за да избегнете спънките и притесненията и най-вече проблемите през следващите месеци заради прибързано подписани договори. Не бива да поддавате на нечия настойчивост за съвместна работа, защото скоро ще се окаже, че е във ваша вреда. Откажете, дори и да развалите деловите си отношения. Съветът ми е, ако сте на ръководна позиция и планирате да уволнявате, да го сторите, след като сте намерили нови служители.

Здраве: Стабилността на здравето ви зависи от начина ви на живот през този месец и от спорта. Зимата е причина да се обездвижите и рискувате да си навредите, ако не сте предпазливи в периода 4-6 февруари, когато Луната е във Вашия знак.

Любов: Трудностите ще се настанят и в семейните ви отношения, но  с проблемни моменти и безкрайни недоразумения. Едната възможност е   да вземете решение за развод, който може да се окаже вреден в бъдеще за вас,  а другата е да поговорите, да решите проблема и да си върнете съгласието и хармонията. 

КОЗИРОГ 

Работа: На моменти сте неуверени и склонни да взимате грешни решения. Завършете изостаналите задачи. Бъдете внимателни, особено ако пътувате у нас и зад граница и сте зад волана. Не проявявайте доверие към всичко, което ви се поднася, и не приемайте наивно за истинска поднесената ви информация, която може да изглежда достоверна, но да се окаже подвеждаща, целяща да ви разруши кариерата, бизнеса и да съсипе авторитета ви.

Здраве: Не прекалявайте с активността си, защото през този месец липсата на време за почивка вреди на здравето ви. Добре е да избягвате алкохола и да се предпазвате от травми на костната система, особено в периода 6-8 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните да направят оценка на отношенията си и да осъзнаят причината за проблемите в дома си. Не е изключено да са заради различно интелектуално ниво и липса на разбиране между двамата партньори, проявило се с цялата си мощ точно сега, особено ако е отпаднала и Съдбовна забрана за брак и годината на Сатурн, на осъзнатост и кармична разплата, повлиява с цялата си мощ. 

ВОДОЛЕЙ 

Работа: Съобразете се с повелята на Сатурн, планетата, властелин на годината, и завършете рутинните си задължения  и започнатите задачи, за да печелите добре от новите. Постарайте се да не мислите за смяна на работата, ако си тежите на мястото и сте се доказали като професионалисти, а промените, за които мечтаете, нека са в рамките на вече познатите ви хора и създадените отношения. Трудности са възможни, но са лесно преодолими, а вие умеете да се справяте с тях с лекота.

Здраве: За да бъдете здрави и в отлична форма ви съветвам да си почивате и да не се товарите с проблемите на хората, които няма как да разрешите вместо тях. Бъдете грижовни към себе си в дните 8-10 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Забързани сте към нови цели и сте податливи на желанието за промени, които може да се окаже, че рушат хармонията в брака ви. От друга, имотните претенции на ваши роднини не са причина за ежедневни скандали - оправия може да няма и в годината на Сатурн. А и трудно ще се справите с развода заради капризите на вашите близки, последвани от самотата, ако бракът ви е съществувал в приемливо разбирателство. 

РИБИ 

Работа: Внимавайте, защото надценявате реалните си възможности и доходоносните задачи, които искате както да започнете, така и да завършите в рамките на месеца, може да ви изненадат със забавяне и загуба на пари. Не бива да договаряте и подписвате участието си в съпътстваща дейност само защото нови делови познати са ви допаднали и са ви омаяли с бърза печалба. Завършете изостаналите задачи и се заемете с рутинната си работа, но не пропускайте да предприемате разумни и умерени промени.   

Здраве: Ако не сте прекалено усърдни на работното място и не надхвърляте възможностите си, ако не сте заядливи и мърморещи, ще съхраните здравето си стабилно. Бъдете грижовни към себе си в периода 10 - 12 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ще предприемете промени, но не винаги с положителна нагласа, поради което сте готови да обиждате и унижавате половинката си. Ако сте си позволили изневяра  или просто сте прекалено агресивни, защото изпитвате потребност да излеете гнева си у дома, рискувате да се разведете по ваша вина. Скоро ще съжалите, затова бъдете прозорливи.