Премина поредната шеметна вечер в танцовото шоу на bTV - Dancing Stars! Всички участници показаха снощи невероятни изпълнения и страст на сцената на бляскавото шоу, като вечерта беше изпълнена с много красиви, емоционални и горещи танци. Вижте най-интересните моменти по-долу!

Поп звездата DARA и партньорът й Джими танцуваха английски валс в "Dancing Stars". Двамата представиха с танца си история, посветена на това как човек никога да не се отказва от мечтите си.

"Ти наистина умееш да танцуваш! Ти си една от нашите най-големите претендентки за финал", каза Илиана Раева.

Натали Трифонова за пореден път разгорещи дансинга в "Dancing Stars" - тази вечер със салса танци. Под звуците на хита "Мaria" на Рики Мартин танцуваха този път Натали Трифонова и нейният партньор Димитър Стефанин, станали известни като отбор "Огнено сърце". 

"Ти си танцувална, красива, вдъхновена. Ти наистина си огромен талант. Ти си една разкошна танцьорка", каза Илиана Раева.

Валери Григоров и партньорката му в "Dancing Stars" танцуваха тази вечер страстно пасо добле и самба в шоуто по bTV. Двамата се превъплатиха на сцената в тореадор и бик - мисия, с която се справиха блестящо.

"Толкова тестостерон и такъв контрол", каза Франциска Папкала.

Папи Ханс и танцовата му партньорка Ани подпалиха страстите с вълнуващо пасо добле в "Dancing Stars". Двамата трябваше да се превъплътят в ролята на бик и тореадор.

"Направо ме връща в първи клас" - оплака се Папи от непрекъснатите повторения, които трябва да прави по време на репетициите на танца.

"Ти беше един мъжкар и тореадор. Ани беше твоята китара - ти я използва и я захвърли", каза Франциска.

Виктор от "Ергенът" изпълни танц, който никога не е поставян в "Dancing Stars" досега - класическият балет "Лебедово езеро".

"Не ми е ОК балансът и много ме затруднява този танц", призна Виктор преди изпълнението на сцената.

"Излезе с пачка пред цяла България да танцуваш балет", не скри възхищението си Галена Великова. 

Неделя Щонова и сценичният й партньор Атанас изпълниха гореща румба в "Dancing Stars".