В началото на годината всички се вълнуваме да разберем какво ще ни донесат следващите дванадесет месеца. По традиция световноизвестният астролог Гал Сасон разкрива за нас какво вещаят звездите. Според него през 2022 г. COVID-19 пандемията ще продължи да бъде на дневен ред.

"През 2021 г. имахме три сблъсъка на планети, които са повелители на Водолей – Сатурн и Уран. Сатурн е традиционният владетел на Водолея, а Уран е модерният. Когато тези две планети се сблъскат, това е също, както когато две партии в правителството се сблъскат – обикновено хората страдат. Такива периоди се случват приблизително на всеки 40 години. Последният започна през 1988 г. и трябва да свърши през 2032 г.", каза Сасон.

"През 2021 г. имахме финалния сблъсък, който е като последна война между двете планети. Или по-скоро те са имали своите военни действия, а ние сме на бойното поле. Това се случваше през януари, февруари и юни миналата година, когато се появи делта вариантът на COVID-19. Подобен сблъсък ще се случи и през септември и октомври тази година. Няма да е чак толкова интензивен, колкото предните, но все пак проблемът ще продължи да съществува", допълни той.

"Разбира се, зависи изцяло то нас, колко време ще отнеме. Ако ни отнеме по-дълго време да се ваксинираме, ако не споделяме ваксини със страните, които имат нужда от тях, може да отнеме по-дълго време да се справим", обясни Гал Сасон.

Световноизвестният астролог вярва, че Майката Природа иска да ни научи на важен урок.

"Наскоро излезе едно стряскащо прочване, което показва, че елените могат да задържат коронавируса в продължение на много години. Така че ние може да го елиминираме, но той да продължи да съществува в елените и след време да се върне при хората", каза той.

"Големият урок, който трябва да научим, е, че трябва да променим отношението си към Земята. Ако това не стане, този вирус, както и други вируси, ще продължават да ни застрашават", допълни Сасон.

"Може би това, което ще накара хората да се обединят, е Майката Природа. Ситуацията ще стане толкова драматична и трудна, заради миграциите, които ще се наложат заради климатичните промени, че правителствата, учените и хората ще се обединят и ще впрегнат всичките си усилия, за да се справят със ситуациите, пред които ни изправя Уран, когато е в Телец",

"Моето усещане е, че Майката Природа жертва себе си, за да може децата й да се разбират по-добре. Всичко това се случва, за да може да се обединим", допълва световноизвестният астролог.

Какво вещаят звездите за всяка зодия? Ето какво казва Гал Сасон:

 • Овните трябва да се фокусират върху новите общества и приятели;
 • Телците - върху кариерата или фигурата на бащата или шефа;
 • Близнаците ще пътуват, ще учат и ще търсят истината;
 • За Раците това е година на сексуалността, страстта, трансформацията и лекуването;
 • За Лъвовете ще е свързана с връзките и партньорствата;
 • За Девите годината ще е свързана с работата, услугите, лекуването и диетата;
 • За Везните е година на любов, раждане на деца и щастие;
 • За Скорпионите фокусът ще е върху дома, семейството и недвижимите имоти;
 • За Стрелците - в бизнеса, комнуникацията и писането;
 • За Козирозите ще е свързана с пари, таланти и себестойност;
 • За Водолеите ще е година за всичко, защото Сатурн е във Водолей;
 • За Рибите ще е година на мистицизъм и на отхвърляне на неща, които не им трябват - което те така или иначе правят добре.

Вижте какво още каза Гал Сасон в астрологичната си прогноза за 2022 г. във видеото най-горе.