Вчера ви запознахме с цялостната прогноза на Гал Сасон за 2021 година. Днес в „Преди обед“ той говори конкретно за всяка една зодия.

В книгата ми за 2021 година „Светлина в мрака“ има по една цяла глава за всеки знак, защото има много какво да се говори. Но общото, което мога да кажа, е свързано с позицията на Юпитер и Сатурн. Защото всеки знак ще се влияе от съвпада на двете планети, случващ се веднъж на 20 години.

За Овните това ще се случи в дома на хората, общностите, групите, организациите, приятелството. За тази зодия 2021-ва е година за развиване на общностите, на приятелствата, за свързване с компании и организации. Фокусът им ще бъде върху това „Кои са моите хора?“

За Телците на първо място ще е кариерата. Те ще се питат „Какво е отношението ми към кариерата ми? Как да се справя с шефовете си? Как да се справя с фигурата на бащата? Или как самият аз се справям като баща?“

За Близнаците фокусът ще е върху пътуванията, чужди култури и традиции, образование, истина, философия. Всички неща, които са свързани с енергиите на пътуванията, ученето и образованието. Може да е научаване на нов език или пък пътуване или търговия с други страни, преподаване, учене.

За Раците фокусът ще е върху интимността, страстта, сексуалността. Тази година се опитайте да откриете каква е страстта ви в живота. Ще трябва да се справите и със смъртта, със скръбта, с освобождаването. Но също така ще бъдете полезни и за другите хора с нещата, които произвеждате от техните идеи.

За Лъвовете годината ще бъде свързана основно с взаимоотношенията, парньорствата, любовта. Но може да се появят и врагове. Трябва да бъдете много внимателни и когато става въпрос за съдебни дела.

За Девите ще е година на нещата, които обикновено се свързват с тях – диети, здраве, рутина. Трябва да се фокусират върху работата си и върху това да служат на другите. През 2021-ва Девите ще се върнат към основополагащите неща за знака им, така че годината ще бъде малко по-лесна за тях. Ще се грижат за другите и може би това се случва точно навреме, за да ни помогнат с пандемията, защото Девата е здравният работник на зодиака.

За Везните ще е година на децата, креативността, свързване с любовта, с щастието. Ще е добра година да създадете деца, но и да фокусирате енергията си върху децата в преносния смисъл, върху идеите като деца на ума.

За Скорпионите ще е година на дома и семейството. Концентрирайте се върху тези неща, както и върху недвижимите имоти.

Стрелците ще се фокусират върху комуникацията, бизнес взаимоотношенията, договорите, но също ще трябва да обърнат внимание и на братята и сестрите си, на племенниците. С две думи роднините и комуникацията са основният им фокус.

За Козирог ще е година на пари, таланти, себестойност, на изразяване на желанията.

За Водолея ще е година на всичко, защото Юпитер и Сатурн са във Водолей, така че ще е всичко свързано с тяхното тяло, идентичността, пътят им в този живот. Трябва да се фокусират най-вече върху себе си, колкото и да им е трудно.

За Рибите ще е година на всичко, което обикновено управлява знака им – мистика, танци, движение, медитация, йога, минали животи, умения, придобити тогава, както и приятели, които ще се завърнат и в този живот.

През 2020 година бяхме поставени в много трудна ситуация. Вярвам, че излизаме на светлина след мрака, защото има причина за всичко, което се случва. И трябва да научим уроците, които ни бяха изпратени през 2020-та, за да не се повтарят година след година. Вярвам, че 2021-ва представлява нашето излизане от мрака в светлината.

Цялостната прогноза на Гал Сасон за 2021 година можете да видите тук: