Модната редакторка Ингеборг ван Лотринген разлая кучетата на Острова, след като заяви, че изглежда толкова млада на 50 години, защото няма деца. Бившата модна директорка в списание "Космополитън" освен това споделя, че харчи 17 000 лева годишно, за да се поддържа красива.

"Исках да разбера дали да имаш деца може да те състари. Аз изглеждам добре на 50 години и се замислих дали това е така, защото нямам деца", казва Ингеборг.

"Замислих се за всички мои приятелки, които станаха майки. Отначало, след като бяха родили, изглеждаха добре. Но си дадох сметка, че след време започнаха да стареят много по-бързо от мен", допълни тя.

"Запитах се дали наистина има връзка между процеса на стареене и родителството. Има научни изследвания, според които след всяко раждане стареенето при жените се ускорява с две години. А с всяко следващо раждане - още и още...", каза Лотринген.

"Стресът е също толкова пагубен за организма, колкото е пушенето. Липсата на сън при майките е другият основен фактор, който вреди на здравето", допълни тя.

"Бих посъветвала майките да поверяват децата на съпрузите си от време на време, защото те сякаш не изглежда да страдат толкова", казва бившата модна директорка в списание "Космополитън".

"Избягвам процедури, които ще придадат на лицето ми неестествен вид. Напоследък си слагам дермални обновители", сподели Лотринген.

"Но това не са филъри - те станаха популярни, но гледам да си слагам до три път годишно. Не харесвам ботокса - причинявам си го веднъж годишно", допълни Ингеборг. 

"Може да си вземете хубав крем против бръчки за 30-40 лева. Много важно е да използвате лосион за дълбоко почистване и слънцезащитен крем за лице - мога да ви уверя, че той е най-важният продукт за грижа за кожата. Така ще забавите стареенето, без да е толкова скъпо", заяви тя.

Вижте още какви съвети и тайни за красота сподели Ингеборг ван Лотринген от видеото най-горе!