Малко преди началото на предаването „Dancing Stars“ по bTV отиваме на фризьор с изпълнителя Емрах Стораро, за да направи голяма промяна в своята визия. 

„Имам един проблем – косата ми е права като струна“, призна Емрах в „Преди обед“. Той решава да подложи косата си на студено къдрене за първи път. Сподели, че си е изрусявал косата веднъж, но не му харесва.

„На красив човек всичко му отива“, каза изпълнителят за най-новата процедура, на която се подлага.

Приготовленията за новото приключение, в което се впуска Емрах, преминават с много време в залата и промени във външния вид.

„От малък съм танцувален, тренирал съм и бокс“, сподели певецът. Добрата координация, която има, очаква да му помогне да се справи с танците.

Режимът на Емрах не е особено подходящ за подобно участие в предаване и затова се оптива да го нормализира ставането си сутрин. Към момента той се събужда в 16 или 18 часа следобед, което е обусловено от професията му.

Съветите, които му дават едни от най-популярните изпълнители у нас – баща му Тони Стораро и брат му Фики Стораро, са да бъде целеустремен към работата си.

„Да не се занимавам с купони“, обясни Емрах.

Историята на музикалната кариера на Емрах започва с предложение за обща песен с Емилия.

Скоро Емрах планира да отвори лична фирма за дрехи с актуални ежедневни модели в стил „street wear“. „Искам да имам син и да е боксьор“, споделя изпълнителят за целите си. Той не успява да изпълни мечтата си и да излезе на професионалния ринг.

Какви жени харесва Емрах и кое е най-важното качество, което трябва да притежава неговата любима, вижте във видеото най-горе!