Моделът Цеци Красимирова и дъщеря ѝ Джудит Георгиева избраха студиото на „Тази събота и неделя“, за да застанат за пръв път заедно пред камера. Двете жени споделиха пред водещата Петя Дикова неща, които досега бяха неизвестни на публиката.

Заради малката им възрастова разлика, често са ги бъркали за сестри, което е дразнело Джудит. За Цеци обаче това е бил комплимент и е бързала да уточни, че всъщност е майка, за да получи и втори комплимент.

Въпреки физическата си прилика, двете са много различни като характер. „Колкото повече остарявам, толкова повече се вдетинявам“, сподели моделът. От своя страна Джудит е много отговорна и от тях двете тя е човекът, който се държи повече като възрастен.

Джудит призна, че понякога дори се кара на майка си заради нейни прибързани или необмислени постъпки. Като например това да излезе с домашните си чехли на двора, за да спасява коте, изпаднало в беда.

Котките са голямата страст на Цеци Красимирова. Тя има пет от тези животни в дома си – четири котарака и една „принцеса“. Мечтата ѝ е един ден да създаде приют за котки, защото тези институции не са толкова много, колкото приютите за кучета.

Идеята да стане баба не плаши 41-годишната жена. Самата тя е направила своята майка баба когато е била едва на 38 години, така че би се зарадвала да получи внуче от Джудит.

През 2019 г. Цеци Красимирова сключи брак с милионера Майкъл Струмейтис. Тя призна, че това е била сватбата на мечтите ѝ и отхвърли слуховете, че двамата са се разделили. Всъщност единственото основание за тези спекулации е липсата на общи снимки на двамата от новогодишната нощ, но причината за това е съвсем друга – в последните дни на годината Цеци се е заразила с COVID и на 31 декември все още е била под карантина.

Специално за зрителите на bTV Джудит сподели кадри от трогателната реч, с която младоженецът се обясни в любов на Цеци Красимирова. Може да чуете във видеото.