Радина Минчева посреща 24-тия си рожден ден в манастир, като подарък трябва да мълчи в продължение на една седмица. Отива и на поход, където спи в пещера. Тя прави 10-месечно пътешествие само с 200 лв., нощува за 10 лева и се храни почти без пари.

Радина посещава общо 10 различни държави и доброволства в Бали, Тайланд и Камбоджа. „Няма как да оцениш Бали, ако не си поговориш с местните“, каза тя в „Преди обед“ по bTV.

24-годишното момиче купува билета си за Бали и остава само с 200 лв. Радина знае, че това не е последното място, на което отива. „Написах дневника си“, сподели тя и това е единственото, което прави преди да замине. През целия път тя продава своя личен дневник.

„Наех си скутерче и обикалях с него“, разказа Радина. „Спях на различни места по пътя. Всичко беше ден за ден“, допълни тя. Местата, на които хапва са „ресторанти на пътя“ при местни хора, които и взимат около 1.50 лв. за храна.

Как едно 24-годишно момиче пътува по света без пари, вижте във видеото по-горе.

В последния месец от своето пътешествие, когато е в Япония, Радина среща любовта. На 23 януари тя заминава на поредното приключение, но все още не знае точната дестинация.