"Вълшебният керван" са двама души - Цветин и Маги. От година и половина - вече и трима, след като се ражда синът им. Живели са в планината, по скалите, на плажа, но само веднъж са питали дали могат да отседнат някъде - иначе нещата им просто се случват. Пътуват винаги на стоп! А Йордания и Мозамбик са им като Банско и Китен.

От семейството с вълшебния керван гост в подкаста ни "Малки разговори" е Маргарита. Как се пътува с бебе навсякъде, как се хваща кораб на стоп и какъв е вкусът на ликьор, който се прави от половите органи на 3 различни животни - гледайте във видеото. 

Може да гледате видеото тук или да ни слушате в Спотифай. 
Последвайте ни и в канала ни в YouTube.

Цветин и Маги са пътешественици, а колоритните си разкази и впечатляващи снимки споделят в своя травъл блог. Има издадени и две книги - "Палецът на свободата" и "Пътеводител за омагьосани земи". Защо свободата да зависи от един палец - вижте във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

Пътували са на стоп и пеша, спали са на палатка до лъвове и слон - крадец на царевица, били са в близост до хипопотамите в Танзания, Намибия и Мозамбик. 

През 2015 г. е първото им голямо пътешествие. То е важно за тях и в личен план. В Индия решават да се оженят и около 200 непознати индийци присъстват на сватбата им. 

Снимка: Евгений Милов

За Маги пътуването с бебе никога не е натоварващо или трудно. Приема, че просто променят ритъма си, обикалят по-малко, но пък прекарват повече време в игри. 

Морска болест, циклони и несигурен покрив над главите - само част от приключенията, които са им се случили. 

Най-екзотична напитка, която е опитвала по време на пътешествията си, било ликьор, който се прави от половите органи на 3 различни животни. Учудени сте, нали? А как ви звучи гореща кока-кола с добавена захар?

Коя пък е най-екзотичната храна и какво се прави, когато се окажеш между две племена във война - гледайте във видеото. 

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV.