От какво се възбуждат всички представители на зодиака – сексиграчки, хапане, шоколад, секс на открито, както и кои са най-ерогенните им зони. Ако търсите отговор на този въпрос – то в материала ще получите всички отговори.

Овен – секс и адреналин
Овенът изразява най-добре себе си в бурния, пълен с адреналин секс. Докато овните правят любов, всички комшии разбират за боричканията под чаршафите. Най-големият фетиш за овните е сексът във вода – във ваната, на плажа или под душа. Обожават и сексът на необичайни места, само-мазо изпълнения от сорта на хапане, удряне по дупето, влачене за косата, и изобщо всичко, което повишава адреналина им до червено.

Как да правите умопомрачителен секс с всеки представител на зодиака>>

Телец – лизане на шоколад и сметана от тялото на партньора
Сексът за телеца е свещен процес, който задължително трябва да включва подръчни вкусни продукти като шоколад, сметана, вино и кубчета лед, с който обича да си играе по тялото на партньора. Дълги и влажни целувки, игра на топло-студено, лизане на тялото на любимия/та и различни варианти на орален секс са все сексуални фетиши за телците.

Близнаци – сексиграчки
Като едни от любопитните представители на зодиака, близнаците знаят добре как да използват белезниците, вибраторите и целия набор сексиграчки, който се предлага в сексшоповете. Ако искате да зарадвате близнаците в сексуален план, зарадвайте ги с някоя джунджурия оттам, прескачайки въпроса дали е редно да ги използвате или не. Представителите на този знак ще направят всичко възможно сексът да бъде неповторим и незабравим.

Кои зодиакални знаци са най-верни в любовта>>

Рак – хапане на зърната
Ако питате един рак кое е най-важното нещо в секса за тях, те ще отговорят чувствеността и емоциите. Как да ги постигнете? Дългата любовна игра, хапането на зърната, кожените костюми са все фетиши, които ще ги стимулират сексуално. Жените представители на зодията обичат да влизат в различни роли – на сервитьорка, секретарка, медицинска сестра.

Лъв – стрийптийз и секс на открито
Лъвовете се възбуждат от сексът на открито, където във всеки един момент биха могли да бъдат видяни от някого. Не са им непознати и бурният секс на плажа, където има опасност да ти влезе малко пясък в дупето, както и сексът в солената морска вода. Истинският им фетиш е стрийптийзът.

Диета според зодията>>

Дева – ролята на подчинение
Ако в живота девите харесват контролът да е изцяло в техни ръце, в секса нещата са малко по-различни. Фетиш за тях е да влизат в ролята на сексуален роб, който се подчинява на господаря си (своя партньор). В това число влизат и допълнителни атрибути, които засилват възбудата и чувството на подчинение - въжета, белезници, вратовръзки, копринени шалове.

Везни – най-ерогненната им зона е дупето
Везните са игриви в секса, обичат да фантазират и да споделят фантазиите си с партньора си. Дупето е на-чувствителното им място от тялото, където се концентрира възбудата им, затова пляскането и масажирането на тази част е важна за тях. Обичат да го правят, както на тях, така и те на своя партньор в любовната игра.

Интериор според зодиятa>>

Скорпион – мистичен секс
Скорпионите обичат техният партньор да е с превръзка на очите. Фетиш за тях е и това да бъдат доминиращи и колкото повече правят секс, толкова повече го искат. Когато са на сексуална тема, са готови да изпробват всички пози и места, които досега не са опитвали – на плажа, в паркиран автомобил, на някоя тъмна уличка.

Стрелец – секс на открито
За стрелците изобщо няма да е странно, ако спрат колата по средата на магистралата и започнат да правят секс в храстите. Винаги биха предпочели секс в самолет, на палатка, на кораб и т.н., пред секса в леглото. Мръсните думи ги възбуждат лесно – тактика, която работи безотказно.

Коледни подаръци според зодията>>

Козирог – от всичко по веднъж
Козирозите обичат експериментите, но не обичат да повтарят пози, сексиграчки и техники. Каквото и да пробват, то е само по веднъж. От тройка до секс на високо – няма неща, които да не ги възбуждат. И все пак често залагат на пози, които познават и умеят добре, но в който те са доминиращите.

Водолей – групов секс...
Секс по интернет, по телефона и други разновидности, които се осъществяват от разстояние, са им добре познати. Един от големите фетиши на водолеите е груповеият секс. Имат склонност към перверзии, затова имат нужда партньорът до тях да има сходно мислене, за да не е нужно да се обясняват защо искат нещата да се случат по този начин в секса.

Камъче за всяка зодия>>

Риби – стъпалата са най-ерогенната им зона
Най-важната ерогенна зона на рибите са стъпалата. Разтапят се от масажи в тази част от тялото и обичат да подчертават красивите си крака със секси чорапи или чорапогащи. Възбужда ги също гледането на фили за големи по време на секс, както и снимането на домашно видео или снимки, Фантазията им никога не спи.