Лоши новини получава Грозденка от "Островът на 100-те гривни" буквално минути преди началото на кръга в поредни епизод на риалитито.

За нея пристигат резултатите от близката болница. А те не са никак добри.

 

В последните няколко дни участничката не се чувства добре. А това притеснява както хората от лагера ѝ, така и продукцията.

Налага се чаровната брюнетка да напусне предаването, за да се погрижи за здравето си. Тя сподели, че изпитва много силна болка, но въпреки това не иска да напуска острова. На раздяла всички участници бяха много емоционални и не скриха сълзите си.

Вижте повече във видеото.

"Не искам да си тръгвам. Исках да покажа пред цяла България, че имам добре сърце. Това приключение ми донесе много позитивни неща. Тръгвам си с много по-силни ценности", сподели тя.

Кирил сподели, че в негово лице тя винаги ще има приятел.

КОЯ Е ГРОЗДЕНКА?

Грозденка е мигрант от Германия. Родена е в град Лом. 

От две години работи в бюро за залагания в чужбина – 6 дни в седмицата по 9 часа, като понякога дава двойни смени.

„99,9% от клиентите са мъже. Често ме свалят, даже мога да кажа, че повечето идват заради мен“ – споделя Грозденка, която има и втора работа – разнася пица по домовете в събота и неделя вечерта. Работи на две места, защото майка й не е добре със здравето и трябва да й помага.

„Тя е умна, с добро сърце и малко опасна. Каквото си науми, прави го. От една седмица плача, защото ще заминава за Филипините“ – казва майка й.

Припомняме, че по здравословни причини играта напусна и Еляса. Какво сподели специално за Ladyzone - вижте във видеото на следващата страница.

 

 

 

Еляса е на 24 години и е един от инфлуенсърите в „Островът на 100-те гривни“. Името му идва от арабски, а двамата му родители имат турски корени. Влиза в предаването със заявката, че е готов на всичко, дори ако се наложи да предаде някого. Има много последователи в социалните мрежи, но е убеден, че те не го познават истински и иска да покаже кой е истинският Еляса.

Еляса среща любовта преди да замине за Филипините. Въпреки че се прибира по-рано отколкото му се иска, най-щастлива от завръщането му е неговата любима. Двамата се запознават в Instagram малко преди той да замине за „Островът на 100-те гривни“.