Въпреки драматичните събития от предишния ден, когато Венцислав и Владимир смениха лагерите, в „Островът на 100-те гривни“ нови любовни трепети се задават и в другите лагери.

В Лагер „Мимо-Гарсия“ най-ранобуден е сексапилният пожарника Венцислав.

„Досега от ден едно винаги моето легло го делях с Петя и Ванеса, сега още с отварянето на очите си за добро утро бях посрещнат от Ина“ – разказва Венци, който не пропуска сутрешната си тренировка на плажа.

Но с новия ден се пробужда и надеждата за нова любов на филипинския хоризонт. Нутриционистката Ина е свикнала да е човекът, който пръв се събужда в лагер „Мимо-Гарсия“, но днес я очаква приятна изненада.

„Има хубаво мило чувство между нас. Това е човек, който много искам да опозная. Каквото и да правиш, и да буташ, по-добре нищо да не правиш и накрая той мъжът сам си идва“, споделя Ина, която е искрено щастлива от факта, че именно Венци дойде на техния плаж.

Нутриционистката не крие симпатиите си към чаровния пожарникар, който пък призна, че и друг път е получавал внимание от по-възрастни от него жени.

 

В Лагер 2 Берке любовта отдавна се е настанила удобно. Берке буди всяка сутрин с прегръдки и целувки своята любима Биляна.

„Любовта беше последното нещо, което съм очаквала да ми се случи на „Островът на 100-те гривни“ – сподели тя.

„Много се радвам и съм благодарна за начина, по който се случиха нещата“, допълни треньорката.

За Киро от Лагер „Глория“ ограничения по отношение на нежния пол няма. След като удари на камък с Биляна от собствения си лагер и с Бистра от „Мимо-Гарсия“, е ред да хвърли и опитно око към нумероложката Рената.

В предишния епизод той се опита да я спечели с чаша кафе, но след неуспеха й в Играта на Богатите, той впряга тежката кулинарна артилерия. Кирил се опитва да спечели сърцето й с екзотичен кроасан ала Дон Жуан. 

„Хората винаги са казвали, че пътят към сърцето на един мъж е през стомаха му. Мисля, че това важи и за жените. Дори една питчица с малко шоколад може да разтопи сърцето на всяка девойка“ – с надежда споделя Кирил.

„Втори ден Кирето идва при нас на гости. И така с по-специално внимание към мен“, поласкана разказва Рената.

Едно средностатистическо софийско гъзе, което с малко ретро подходи се опитва да сваля жените - това определение му даде Виктор Гогов.

„Интрижката, която се заформя между него и Рената искрено ни забавлява“, допълва Гогов.

Същевременно в Лагер Глория са готови да правят облози дали нещата между Кирил и Рената ще се получат.

„Трети път за щастие, искам да ви кажа, че този път ще върже“, смята Берке.

Кир Жуан е името, което неговият лагер решава да му даде. Ще възцари ли любовта и в другите лагери, предстои да разберем. 

Целите епизоди на „Островът на 100-те гривни“ можете да гледате на btvplus.bg.

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK