На „Островът на 100-те гривни“ ситуацията се мени бързо. Само за два дни Бистра загуби три пъти – в играта за Златната гривна и в двете игри днес.

Неуспехът в игрите и разговорът с Рената промениха Бистра за няколко часа и тя най-сетне е готова да свали маската на играч-воин и да покаже уязвимостта си.

„Островът е интересен социален експеримент, в който се вижда как човекът, който трупа победи и гривни, започва да се филмира и да се взема насериозно. При Бистра се наблюдаваше това, но мисля, че днешните две загуби доста й смачкаха фасона и сега я виждам като друг човек“ – коментира създателят на платформата „Школо“ Мирослав Джоканов.

Снимка: bTV Media Group

 

 

 

„Започнах много силно, но след днешните събития ставам по-уязвима. Имам емоционална бариера от спорта. 13 години съм в спорта, където емоциите са на заден план. Нямаш право да се поддаваш на тях. Гледам да съм силна, но имам и друга страна, която не показвам на другите, но е красива“ – призна Бистра пред камерата на приключенското риалити.

Снимка: bTV Media Group

„Тук не допуснах хора до себе си, бях на контра с повечето участници. Не отделях време за опознаване с другите. От двете загуби се почувствах освободена, че вече не съм центърът на играта.

Снимка: bTV Media Group

Успокоих се, но усещам, че мисълта ми отива към моите близки. Родителите ми липсват. С тях сме минали през много неща, имали сме, нямали сме. Те са в чужбина и не успях да ги видя преди предаването“ – сподели просълзената гимнастичка.

Снимка: bTV Media Group

„Горда съм, че съм дисциплинирана. Сигурна съм, че и те се гордеят с мен. Преди заминаването майка ми ме предупреди да внимавам, защото съм много наивна“ – разкри 26-годишната софиянка.

Снимка: bTV Media Group

 

Целите епизоди на „Островът на 100-те гривни“ можете да гледате на btvplus.bg.