Още един участник напусна "Островът на 100-те гривни". Мимо-Гарсия завинаги се сбогува с Филипините и играта.

Снимка: bTV Media Group

Макар в началото да беше особено срамежлив и да странеше от останалите участници, той се превърна в един от най-колоритните участници. Един от лагерите на Островът дори носеше неговото име.

ЗАЩО ТОЛКОВА ИНТЕРЕСЕН ЧОВЕК НЕ УСПЯ ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ФИНАЛА? 

Мимо-Гарсия, който по професия е съдебен заседател усеща, че присъдата му вече е ясна. Причината? Златногривният Георги на няколко пъти заяви, че ще спаси човека от неговия лагер.

КОЙ Е МИМО ГАРСИЯ?

Рожденото му име е Димитър. През май 2017 година добавя „Мимо Гарсия“ като псевдоним. През септември 2019 година чрез съда променя името си от Димитър на Мимо-Гарсия.

През 2020 г. историята със смяната на името му е включена в спектакъла на Здрава Каменова и Наталия Цекова „Назови ме с моето име“.

Снимка: bTV Media Group

 

Мимо-Гарсия е на 26 г. от София. Напуска жилището си в центъра на София заради агресивен съсед и сега живее в квартал „Надежда“.

Има влечение към същия пол, като признава, че е девствен.

„Силно романтичен съм. Човек трябва да се съхранява и затова имам ограничен кръг от приятели, по-точно приятелки. За мен сексът е преекспониран“ – казва Мимо-Гарсия, който има YouTube канал за книги, филми, сериали, пътувания.

От 2021 г. е съдебен заседател в Лайпциг, Германия.

"Възхитен съм от себе си, горд съм от това, което постигнах", сподели той пред Тереза.

През 2023 г. организира за първи път в България конференцията на Европейската мрежа на асоциациите на съдебните заседатели.

През 2024 г. режисира филма „Алцхаймер между баба и мен“.

Целите епизоди гледайте на btv.bg и btvplus.bg.