"По-гнусно и по-отвратително не съм се чувствала!" Мая от лагера на Мимо Гарсия признава, че не е прекарвала по-тежка нощ от последната дъждовна такава на Острова.

Участниците преживяха вечерта с най-много дъжд от започването на риалитито. 

За да оцелее, бившата гимнастичка облякла всичките си дрехи. Това било единственото й решение срещу студа. Срещу дъжда пък - слага дъждобран, макар той да е целият в пясък. 

С КАКВИ ДРУГИ НЕСГОДИ СЕ СБЛЪСКВАТ УЧАСТНИЦИТЕ? 

Храната в лагерите намалява драстично. При "Нумеролозите" положението е много напрегнато и участниците се борят за всяка една хапка храна.

В лагер "Глория" положението е почти същото. Там Шериф и Марина контролират провизиите. 

КАКВО ЯДАТ НА ОСТРОВА?

 

Във всички лагери основно белят кокоси

"Със сигурност има хора, която ядат повеч от други" - възмущава се Дзами. В неговия лагер все още има останали протеинови барчета. Разделят ги между всички участници и всеки сам преценява кога да ги консумира. 

Не така е обаче навсякъде. По-строги правила има в лагер "Глория". Там някой тайно си хапва протеинови барчета.

Кой е той - гледайте целите епизоди на btv.bg и btvplus.bg. 

В този лагер има една жена, която си краде барчета и друга, която през сълзи споделя, че ще смени лагера, защото усеща несправедливост. 

КАКВО ПОРАЖДА НАПРЕЖЕНИЕТО?

Според Гогов напрежение в лагерите се натрупва, защото са събрани различни характери, които живеят заедно 24/7. Друга причина са ограничените ресурси, ошите атмосферни условия и умората от игрите. 

Това докарва хората до ръба на търпимост! - допълни той.