Красивата ромка Грозденка е поредният участник, който отпадна от „Островът на 100-те гривни“ по медицински причини.

Грозденка е мигрант в Германия. През 2008 г. със семейството й заминават да живеят Италия, но след 3 години прекарани там се местят в Германия, където живеят и в момента.

Грозденка работи в бюро за залагания, но заради участието си в „Островът на 100-те гривни“ напуска работата си.

Майка й гледа български предавания, вижда рекламата за екстремното риалити и предлага на Грозденка да се запише. Баща й в началото не е много съгласен дъщеря му да участва. Но след като й се обаждат, че е една от избраните, семейството й я подкрепя радостно.

 

Участието й в Островът е една от най-екстремните неща, което чаровната ромка е правила досега.

„Там се научих да уважавам родителите си и храната на първо място“, споделя тя.

Въпреки че в началото на приключението Грозденка не се чувства на мястото си сред останалите участници, тя успява да срещне подкрепа и приятелство.

„Ивайло беше един от най-близките ми, затова и оставих гривната си на него. С него проведох може би най-смислените ми разговори на този остров“, разказва тя.

„Ванката ми беше много близък. Аз съм човек на поп-фолка като него и си паснахме перфектно“, допълва тя.

„Това че вие не се къпете, миришете заедно, мръсните сте заедно, гладни сте заедно и спите заедно, по 24 часа си говорите за някакви лични неща, това много сближава. Накрая ги чвуствах като семейство“, казва Грозденка.

След предаването споделя, че е близка с повечето участници.

 

„Даже на мен не ми беше мъчно, че си тръгвам от Островът и не се притеснявах за моето представяне и моята победа. Много ми беше мъчно за хората и за лагера ми“, разказва красивата ромка.

Снимка: bTV Media Group

Грозденка влезе в предаването със заявката, че ще използва чара си, за да успее да стигне до края на предаването. Но така и не успява да покаже стратегията си с омайването на мъжете, която е готвила

„Всички мъже там ги виждах като братя, не съм симпатизирала на никого“, която потвърждава, че е имала единствено приятелски отношения с представителите на силния пол на Филипините.

След участието си в Островът Грозденка планира да се върне в България и да започне свой онлайн бизнес – магазин за еротично анимационно бельо.

В личен план инфлуенсърката споделя, че към момента няма мъж до себе си.

„Има моменти, в които изобщо не вярвам в любовта и си казвам то това е някакво мимолетно“, казва тя.

„Предполагам, че все още не съм я срещнала, но ако я срещна, ще го усетя. Затова не мога да кажа какво за мен е любовта, тъй като все още не съм я изпитала“, откровена е Грозденка.

Лъчезарната ромка призна, че нещото, без което не може, е семейството й. Плуването остава най-големият й страх и след Островът.

Кой иска да спечели, ще погали змия или ще изяде хлебарка, какво отговори даде и какво още разказа Грозденка вижте във видеото горе.

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK