Диляна Попова, която умело умее да влиза в различните роли, които животът й поднася, преди броени месеци срещна ново предизвикателство като водеща на предаването „Островът на 100-те гривни“. Попова е модел, актриса, майка, която всъщност обаче завършва „Мода“.

Попова е сред най-успешните и обичани български актриси и модели, но въпреки това продължава да търси предизвикателства и нови възможности за себе си. Диляна Попова застана пред обектива на ladyzone.bg, за да разкаже как успява да „жунглира“ с всички свои дейности.

Предложението да бъде водеща на предаването по bTV идва като лъч светлина в живота й. Диляна не се чувства в най-добрата си форма и определено усеща, че има нужда от промяна.

„Бях в застой и наистина имах нужда от това предизвикателство“ – призна моделът.

Желаната промяна идва точно навреме, а Диляна приема възможността с отворено сърце. Не се налага да обяснява това на 10-годишния си син Борил, защото и той е с нея на Филипините. Майка и син прекарват един месец на островите. След това Борил отива на почивка, веднъж с баща си и втори път с баба си.

Като майка, Диляна се стреми да дава добър пример на сина си. Тя се старае да го научи на това да бъде адаптивен и умело да подхожда в трудни ситуации. Често с Борил ходят на диви плажове и доста отдалечени от цивилизацията места. Три пъти са били на Малдивите, но не на курортите, които си представят повечето хора, а на малките островчета, на които живеят местни жители.

„Заедно чистим плажовете и се грижим за мястото, на което сме отседнали“ – обясни майката.

Диляна Попова не би се впуснала в подобно приключение като „Островът на 100-те гривни“ като участник. Причината за това е, че не иска да сваля повече килограми. По време на снимките на предаването, тя отслабва с четири килограма.

„С удоволствие бих се впуснала отново като водеща“ – с усмивка сподели Попова.

По време на снимките на риалитито, Диляна среща наистина много предизвикателства, които нерядко я карат да се изнервя. Точно затова тя признава, че любимият й екранен партньор е Саното. Той винаги е до нея, за да и помогне, включително, за да простре вечно мокрите й чорапи. Защо се налага това – вижте във видеото.

Как започва своята кариера Диляна Попова?

 

Тя се впуска в света на модата едва, когато е на 14 години. В училище започва да се занимава с чертането на скици и създаването на модели дрехи. След като завършва продължава да се интересува от мода и се пренася в света на моделството. Не след дълго е поканена да участва и в първия си филмов проект. Така отваря вратите към света на актьорите.

„Правя само това, което ми харесва“ – сподели своята тайна обичаната Диляна Попова.

Самата тя е участвала във филмови продукции едновременно като стилист и актьор. Създавала е визиите на няколко проекта, а след това е играла и кратки сцени.

„Докато мога, ще жонглирам“ – смее се тя.

Въпреки че е често заобиколена от много хора, в свободното си време Диляна Попова обича да остава сама и да подрежда дома си. Кои са най-големите предизвикателства в живота й на Филипините – вижте във видеото.

Вижте ексклузивното интервю с Шериф, който напусна предаването заради здравословни проблеми точно на рождения си ден, тук: