Започваме тазседмичния преглед на звездни моменти през последните седем дни в Instagram с Галена, която за пореден път ни спечели със своята визия. 

Изумително е как българската изпълнителка знае да преразглежда външния си вид, съчетавайки модните тенденции с характерната за нея естествена красота. 

Продължаваме с Емилия, която преди една седмица бе на една маса с Глория. Хубаво е да знаем, че българските звезди прекарват време заедно далеч от сцената.

Да, но има други, като Мария Илиева, чийто артистичен дух е неразделна част от истинската й същност. Талантливата певица се появи със скъпоценно бельо, изработено от кристали, което хваща не само блясъка на светкавиците, но привлича всички погледи. Така е, не може да го отречем, Лейди Мария е родена звезда..

Продължаваме с друга наша модна икона - Анелия, която отново е златисто руса. Харесва ли ви?

А, може би, предпочитате визията на Жана Бергендорф?!

Ще отворим малка скоба, за да ви представим една изключителна дизайнерка, чийто занаят е изработката на фини бижута. Да, включително и булчински аксесоари, кои от кои по-красиви и изящни. Името й е Betty Navenkova. Запомнете това име.

Обратно към звездния микрокосмос, където Нели Рангелова се отдава на силни преживявания в компанията на двама умели и привлекателни мотористи.

И докато едни спортуват, други танцуват. Като Камелия.

Трети път честват покачването си в класацията на Forbes. Нора Шопова е вече на 69 място. Честито.

Ето и дългоочакваният post - представяме ви Виктор Стоянов, български топ модел и двойник на Дейвид Бекъм. Как ви се струва. По-красив е, нали?!