Style Me Pretty, Brides.com, The Knot – това са сайтове, които всяка сгодена жена е посетила поне веднъж, за да почерпи идеи и вдъхновение за своята сватба. Междувременно всяка година се появяват нови сайтове и блогове. Благодарение на тях бихте могли да почерпите вдъхновение и планирането на големия ден да е поне по-малко стресиращо. Ето някои от сайтовете, които трябва да посетите:

1.Carats and Cake
Чисто нов и иновативен (все още бета версия) Carats and Cake позволява бъдещите булки да намерят за сватбата си дистрибутори чрез реалните сватби на другите. Това става по следния начин: младоженците качват свои сватбени снимки заедно с подробности за организаторите на сватбата им. По този начин можете лесно да се свържете директно с фирмата организатор. Снимките също са много добра помощ при избора на малките детайли, тортите, цветовете и т.н.

 

2.Nordstrom’s Wedding Suite
В този сайт можете да намерите дизайнерски рокли за булката, кумата, шаферките, майката на булката и аксесоари, който можете да си поръчате онлайн. В допълнение към пазаруването за вашия голям ден можете да почерпите вдъхновени от стилните модели. За удобство цените са в лева. Публикуваните теми включват реални сватби, интервюта, както и мнения на някои от най-влиятелните имена в индустрията.

Коментари, които булката не иска да чува за роклята си >>