Знаете ли какво има в чантата на красива жена, с титла "Мисис България"? Сигурно си представяте различни козметични продукти, може би визитки, документи? Да проверим дали е така!

Поканихме Анна Кръчмарова, която е "Мисис България" 2017 г. и бивш участник в MasterChef да ни покаже какво винаги носи в дамската си чанта в рубриката ни "В чантата на..." Оказа се, че има доста по-любопитни неща от козметични продукти!

Вижте какви - във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

"Задължително нося ирачка. Тя е за най-малкия член на нашето семейство - Йоана. Имам и за Симеон - за него винаги нося количка. За най-големия нямам нищо, но той вече е голям и има други желания", разказва Анна, която е работеща жена и майка на 3 деца. 

Малката Йоана се появи на бял свят на 2 декември, за да направи живота на майка си още по-красив и сладък. 

Снимка: Евгений Милов

"Това ножче е много специално - подарено е от Долф Лундгрен. Аз съм от Чирпан. Там ни се носи славата, че сме ножари. Аз винаги си имам предпазно средства, което е част от моята чанта, не че някога съм го използвала."

За още интересно видео съдържание гледайте LADYZONETV.

Снимка: Евгений Милов

В MasterChef Анна направи запомнящо се участие още с появата си - тя застана пред журито с короната, която бе спечели от конкурса за красота. Когато готвиш с крона, трябва да си готов да я защитиш. Като продължение кулинарната си страст, Анна започва да развива свой бизнес в сферата. Тя приготвя шоколадови бонбони и изключително красиви рисувани сладки в Anna's Chocolates. 

Но това изобщо не е всичко в чантата й. Знаете, че тези малки вселени могат да поберат много. 

Вижте цялото видео като кликнете на бутона PLAY.  

За още интересно видео съдържание гледайте LADYZONETV.

Виж. Вдъхнови се!