Боядисването на косата е въпрос, който засяга голяма част от съвременните дами. Да, но всички знаем, че честото боядисване е вредно за косъма, който с времето се изтощава и накъсва. Представяме ви 5 стилни решения как търпеливо да дочакате следващото ви посещение във фризьорския салон.

#1 - Плитка в косите
Сред актуалните тенденции при прическите, плитките са изключително модерни. Встрани, на кок или като диадема – позната от детството ни плитка се завръща със стил и елегантност. Може уверено да я използвате като изискан начин, за да скриете новоизрасналата тъмна коса.

#2 - Носейки лента за коса
През идния есенно-зимен сезон разнообразието на аксесоари за коса е голямо. Ако т.нар. "корени" ви притесняват и искате да ги камуфлирате – използвайте лента за коса, която не само ще подчертава подобаващо прическата, но и ще допълва ежедневното ви облекло. Другият оригинален и модернен начин е да сложите бижу в косите!

#3 – Като накъдрим косата си и я разрешим придаваме един небрежен вид на прическата, който е не само модерен, но и красив. По този начин нюансите в косата се преливат един в друг и никой няма да забележи тъмните "корени".

#4 - Носейки шал
Едва когато наистина ни се налага и няма друг избор от този да бъдем изобретателни, разбираме, колко се умели в изкуството да намираме красиви решения. Шалът може да се носи по най-различни начини: като лента, тюрбан, око кок и вързан на опашка.

#5 - Носейки шапка
Тази опция е предимо за навън. В офис ще бъде (почти) невъзможно да носите такава, освен ако не сте изобретателни и не залагате на модели като бере или тюрбан.