Дами, не е трудно. Преди всичко е редно да се погледнем в огледалото и устъновим формата на своето лице. След това е нужно да последвате съветите ни, които следват и тогава идва ред на блаженото удоволствие да отидем до любимия си бижутерски магазин и изберем ново бижу - по мярка. 

Лицето ви е...

#Диамант

На вашето скъпоценно лице отиват дълги и овални модели обеци. Придайте изящество и блясък на своето излъчване с елегантни модели от PANDORA. 

Снимка: baublebar.com

 

#Кръглото лице позволява да носите както къси, така и по-дълги модели обеци. Едно единствено правило трябва да запомните - независимо от големината на модела, избягвайте формата да е напълно кръгла. 

Cartier
Снимка: Press office

#Квадратно 

Жените с квадратно лице се притесняват да носят обеци, защото смятат, че те ще го направят да изглежда още по-широко.

PANDORA
Снимка: Press office

 Не бива да мислим така! Дами, на вас отиват модели с изчистени линии, както и контрстни форми. Например тези на Cartier, които заставят квадрат, чийто форми са омеготени от овала на инкрустираните перли. 

#Овал 

H&M
Снимка: Press office

Овалното лице дава най-много възможности. На него отива почти всички - почти, защото всичко зависи от личния вкус на дамата, която си търси бижу. 

 

#Сърце

Folli Follie
Снимка: Press office

Вие дами може да носите по-ефирни и разчупени модели обеци. За вас дължината или обемът не представляват причина за притеснение. Лицето ви е красиво, а с отражението на диамантите върху кожата ще заблестите както подобава.