Новата Instagram мания се развихри с хаштаг CoffeenClothes. Активността няма как да не е висока, като се има предвид, че се съчетават две от любимите неща на жените – кафе и дрехи. Хора от целия свят споделят свои снимки с любимите си тоалети и напитки. Стигайки отвъд очевидното, решихме да съберем 2+2 и да проверим каква е зависимостта между стила на обличане и ободряващата напитка, която предпочита жената.

Черно кафе, чисто – за жената минималист

В гардероба си имате най-вече дрехи в неутрални цветове и в пастелни тонове. Обичате да съчетавате черно и бяло и се чувствате особено стилна с тази комбинация. Цветовете не са нито вашето предпочитание, нито сила, затова избирате дрехи най-вече в бежовата гама. Така сте сигурни, че свеждате вечния женски проблем „няма какво да облека” до 50%. Най-разчупеното, което си позволявате, е десен на точки или райе.


Еспресо за работещата жена 

Вие сте лидер както в работата си, така и в отношенията с околните. Не се страхувате да налагате собствен стил. Предпочитате изчистените линии, като акцентът пада върху бижутата. Интензивната работа изисква интензивно действие на кафето. Затова предпочитате късо, силно еспресо. По възможност веднага малко след сутрешния джогинг, за да сте 100% сигурни в ударното събуждане.