За поредна година Мет Гала се превърна в едно от най-обсъжданите модни събития в света, като особено внимание на червения килим направи холивудската звезда Блейк Лайвли.

Снимка: Getty Images

Актрисата успя да "смени" два тоалета пред очите на всички благодарение на трансформиращата се рокля, която беше избрала за ексклузивното събитие в Ню Йорк.

Снимка: Getty Images

Първоначално 34-годишната актриса излезе на червения килим в класическа вечерна рокля в меден цвят, но малко след това няколко асистенти се втурнаха към Лайвли, за да й помогнат да се трансформира пред учудените погледи на всички.

Снимка: Getty Images

Само за няколко секунди те трансформираха тоалета на актрисата, като разгънаха шлейфа на роклята, за да разкрият долната му страна в тюркоазен цвят.

Снимка: Getty Images

Идеята за роклята на "Версаче" е вдъхновена от Статуята на свободата в Голямата ябълка, която изглежда зелена заради окисляването, но всъщност е медна.

Снимка: Getty Images

За да е пълна трансформацията, Лайвли смени също и дългите ръкавици в меден цвят, които носеше, за да са в тон в новата тюркоазена визия.

Само вижте реакцията на Райън Рейнолдс, когато става свидетел на впечатляващата трансформация във външния вид на половинката си: