Актрисата и влогър Поли Недкова и стилистът Антония Йорданова коментираха в "Преди обед" най-интересното, очаквано и престижно събитие в света на модата – Мет Гала, което се състоя снощи в Музея на изкуството „Метрополитън“, Ню Йорк.

"Аз съм един идеалист и гледам на модата с огромно уважение и възхищение. Изключително потресаващо е, че риалити звезда като Ким Кардашиян си позволява да сложи иконичен костюм на истинска звезда от историята като Мерилин Монро. Вие представяте ли си за какво самочувствие става въпрос - да се появиш с тази рокля на това събитие, бидейки ти, която никоя не си?“, каза Йорданова.

Снимка: Getty Images

"Светът ражда звезди, които нямат правото да са звезди – нищо не умеят и нищо не са направили на този свят", допълни тя.

"Това събитие е изключително ексклузивно, като се канят само звезди, а отскоро и инфлуенсъри, което предизвиква диалог защо се канят, като не са истински знаменитости. По време на събитието те даряват благотворително за различни каузи", каза Недкова.

Снимка: Getty Images

"Билетът за това събитие – само да влезеш, струва 35 000 долара. А да седнеш на маса е между 200-300 хил. долара", допълни тя.

"Темата на тазгодишното издание на Мет Гала е "Позлатен блясък", каза Поли.

"Името на темата носи много повече дълбочина, заради всички интересни особености на модата, които тогава са били факт. Много от звездите показаха своето тотално неразбиране към темата, както и екипите зад тях, защото само златото е нещото, за което са се закачили", каза Антония.

Снимка: Getty Images

"Викторианската епоха е нещо много характерно – има страшно много интересни детайли, които някои от участниците в събитието са засегнали. Понякога в желанието си само и единствено да се предизвика интерес да бъдеш забелязан и коментиран, се кривва по един много очевиден и недобър начин", допълни тя.