Декември - време за елхи. А знаете ли, че някои елхи могат да бъдат изядени? Днес ви предлагаме рецепта за една такава - медена елха с аромат на канела. Вижте точната рецепта в кулинарната страничка тук.


Медената елха посипахме със сняг от захар. Навън може и още да не е заваляло - но в кухнята винаги можем да завихрим една захарно-снежна буря.


  • Игнажден – важно е кой ще влезе пръв в дома ви
  • Игнажденски колачета
  • Кои заболявания можем да провокираме от преяждане
  • Честита Нова Година!
  • Танците - част от Новогодишния празник
  • Баницата разточи и късмет от LadyZone вземи
  • 5 щури места за посрещане на Новата година
  • 4 златни правилата за новогодишния грим
  • Разтоварване след празничните трапези
  • Щастливият сезон на детските подаръци – част 2


В допълнение медената елха се украсява с цветни захарни топки - златни и червени. Получава се наистина ефектен десерт. А след като се насладите на красотата му - клонче по клонче, меденка по меденка си го изяжте с кеф.