Галя Симеонова е инфлуенсърка, създателка на съдържание за социалните мрежи и не на последно място майка. Със сигурност я помните от участието й в младежкото предаване „Здравей“. Тогава тя е едва на 9 години. Първото си видео в YouTube пък публикува през 2017 г.

Снимка: Евгений Милов

Въпреки че била изключително чаровно и комуникативно дете, Галя има голям проблем, който й пречи и в училище – не може да казва буквата „Р“.

Едно от най-големите предизвикателства било да се научи да говори правилно. Скоропоговорката „Ръбести руси раци ръфат русокоси риби“ се оказва нейното спасение. В 7. клас Галя вече може да говори правилно. Със същото затруднение сега се сблъсква и нейният син Антонио.

Как Галя Симеонова се справя изцяло с говорния дефект – гледайте в подкаста.

Последвайте ни в нашия YouTube канал.
Слушайте разговора в Spotify.

Каква е била Галя Симеонова като ученичка?

Галя била инатливо дете, но винаги е изпълнявала задачите, които й възлагат. Това упорство днес наследява и на синът й, въпреки че двамата не си приличат много. Тони има свой характер – той не обича да прави неща, в които сам не вижда смисъл.

Инфлуенсърката обича да прекарва време със сина си. Двамата имат много силна връзка, тъй като освен майка и син да и приятели. Галя дори се шегува, че след още някоя друга година заедно ще ходят по барове. Не държи да контролира всичко, а се старае да уважава мнението са сина си и да му позволява да прави неща, които му харесват. В грижите за Тони много помагат родителите на инфлуенсърката, които са преподаватели. Те имат голямото търпение да обясняват на малкия всичко, което той не може да разбере в училище.

„Аз понякога губя търпение“ – признава красивата майка.

Галя завършва „Международни икономически отношения“, но мечтата на нейната майка била Галя да стане журналист. Независимо от обстоятелствата и образованието обаче, страстта на Галя към камерите остава и до днес. Затова решава да стартира блог, който по-късно развива като канал в YouTube.

Как реагира на негативните коментари и чете ли написаното за себе си - гледайте във видеото.

Oбича да заснема статични видеа и да тества нови продукти пред камера. Понякога снима и влогове от интересните места, до които пътува със семейството и приятелите си. Мъжът на Галя предпочита да стои извън светлината на прожекторите и не се появява често във видеата й. 

Галя се запознава с мъжа си в заведение. Оказва се, че двамата цял живот са съседи, но не се познават. Той я печели с огромното си чувство за хумор.

„Понякога дори ми идва в повече“ – призна инфлуенсърката.

Галя Симеонова за силикона и филърите

 

Интересът на инфлуенсърката към грима идва естествено във времето. Още от ученическите си години, тя започва да изпробва продуктите, които открива вкъщи. „Майка ми имаше само по един грим от вид“ – сподели Галя.

Интересът към красотата и козметиката я отвежда до козметичните интервенции, които според Галя са неизбежна част при процеса на стараене. Инфлуенсърката не се срамува да говори за годините си, нито за интервенциите по себе си.

„Слагала съм филъри в скулите си“ – призна ютубърката.

Какво мисли популярната Ивка Бейбе за козметичните интервенции - вижте тук:

Не след дълго обаче ги разгражда, защото никак не й допада резултатът. Красавицата продължава да се грижи за себе си с помощта на различни терапии. Поставяла си е силикон в гърдите.

„Страшно много ме боля“ – призна Галя.

Снимка: Евгений Милов

Възстановяването й отнема доста повече време, отколкото на приятелките й, които също са си поставяли. Галя поставя хиалурон в устните си и ботокс заради фините линии по челото.

Защо Галя Симеонова винаги става преди алармата си в 6 сутринта и – гледайте във видеото.