Припомняме си гостуванията в подкаста "Малки разговори с Ladyzone" на две звезди от телевизионния екран.

Никол Паласчева, по-позната като Ника Парис, е истинска сензация. И то не къде да е, а в една над 60-милионна държава - Италия. Тя разби стереотипите и с участието си в популярен музикален формат и грабна сърцата на италианците.

17-годишната ни сънародничка стигна до 5-ия концерт на живо в шоуто и бе сравнена с поп дивите Дуа Липа и Рита Ора от световноизвестния MIKA. 

Ганка Статева пък се прочу с участието си в приключенското риалити "Сървайвър: Скритият идол" и макар да не си тръгна с голямата награда, спечели много повече - любовта на един мъж, когото определя като истински джентълмен.

Най-силна мотивация Гани намира в семейството си.

"Дори и със "Сървайвър" случаят е такъв. Мама сподели, че била много сигурна преди да тръгна. Майка ми е човекът, който каза категорично – Ти не си за там.  И то защото е родител и се притеснява за условията, в които ще ме поставят", казва Ганка, която смята, че младостта ѝ също предразполага точно намиране на мотивация – "ако сега не сме мотивирани, ако сега не искаме да гоним върхове и да постигаме цели, то кога".

Още откъси от "Малки разговори с Ladyzone" вижте тук: