Ако предположите, че изобщо не й е студено и това е причината, ще сбъркате. Мотивът 48-годишната актриса от „Сексът и градът” да не носи чорапи е съвсем близък до това жените да носят високи токчета, дори когато отиват до магазина за хляб – кокетство и суета.Дори и в най-студените зимни дни Сара Джесика Паркър не носи чорапи. Причината се крие в ръста й, който е едва 160 см. Сара смята, че като показва повече от краката си и по-конкретно глезените, това визуално увеличава височината й и създава илюзия за по-висок ръст.

Нас пък съвсем не ни интересува дали й е студено на краката или не, имайки предвид фетиша на нейната световноизвестна героиня от „Сексът и градът” Кари Брадшоу към обувките. Все някак Сара Джесика Паркър ще си намери подходящ чифт обувки, които да я топлят през зимата, защото само преди седмица актрисата представи собствената линия – SJP. Снимки от откриването и обувките може да видите в галерията.


Признанията Сара направи в шоуто на Елън Дедженерис, която не се сдържа да я пита ще има ли „Сексът и градът” 3.
„Всеки път, когато ми зададат този въпрос се опитвам да измисля интересни и остроумни отговори. Истината е, че за момента не са водени преговори за трети филм. „