Американският актьор Джейми Фокс е играл много роли, но тази, в която никога няма да го видим, е на съпруг в реалния живот. 53-годишният носител на награда „Оскар“ беше гост в американското токшоу „Daily Pop“ и сподели, че бракът не е за него и никога няма да застане пред олтара.

Снимка: Getty Images

„Натискът да се ожениш просто не е за мен“, сподели той. „Със семейството ми никога не сме го обсъждали. Те обичат баща си и това не ги интересува.“

Джейми Фокс е баща на две дъщери – Корин Фокс на 27 и Аналис Бишъп на 12. Момичета са деца на актьора от различни жени, с които той е бил през годините.

Снимка: Getty Images

„Много от приятелите ми се ожениха по времето, когато дъщеря ми растеше“, разказа още Фокс. „Но после много от тези бракове не продължиха добре. За съжаление децата страдаха от отношенията в семейството си. Ние всъщност станахме по-близки. Не знам какво е това, знам, че е различно, но има много любов.“

Снимка: Getty Images

Корин, по-голямата дъщеря на Джейми Фокс, потвърди това. Тя сподели, че баща ѝ винаги е я подкрепял. „И това е много важно за едно младо момиче“, допълни тя.

Последната известна продължителна връзка на Джейми Фокс беше с актрисата Кейти Хоумс, която преди това беше омъжена за Том Круз. Двамата започнаха да излизат през 2013 г. и се разделиха през 2019 г.