Холивудският актьор и носител на „Оскар“ Джейми Фокс използва социалните мрежи, за да съобщи тъжната новина, че сестра му Деондра Диксън е починала. 36-годишната жена, която имаше синдрома на Даун, беше много близка с брат си и двамата често говореха един за друг.

Сърцето ми е разбито на милион парчета. Красивата ми сестра Деондра направи преход. Казвам „преход“, защото тя ще остане жива - всеки, който я познаваше, знае, че тя беше много ярка светлина. Не мога да ви опиша колко много пъти сме правили партита вкъщи и тя приковаваше погледите на всички на дансинга. Даже накара гаджето си Крис Браун да се изпоти. Сега знам, че е в рая и танцува с ангелски криле.

Снимка: Getty Images

В посланието си Джейми Фокс споменава колегата си Крис Браун, защото Деондра е споменавала в интервюта, че това е нейният мъж мечта. Въпреки заболяването си, младата жена мечтаеше за любов и за нормален живот. И имаше късмета, че известният ѝ брат винаги се грижеше за нея.

Снимка: Getty Images

Деондра получи възможност да участва в музикалното видео на Джейми Фокс за песента „Blame It“:

Брат ми ми даде възможност да направя някои невероятни неща“, сподели Деондра преди време. „Танцувах в музикалното му видео, танцувах и на някои от концертите му из цялата страна. И познайте какво – танцувах на наградите „Грами“.

Снимка: Getty Images

Самият Джейми Фокс също има за какво да е благодарен на сестра си: „Научих се как да живея. Понякога попадаме в капан на този свят на привилегии. Но след това срещаш едно такова момиче, което иска само да живее, да танцува и да обича. Тя ми показа какво е най-важното в живота.