След като през януари 2017 г. Виктория Бекъм написа писмо до 18-годишното си аз за британския "Вог", през  2021 г., тя се обърна към бъдещото. Според нея бъдещата Виктория ще е по-стара, но и по-мъдра. 

"Уважаемата, бъдеща Виктория, 2020 и 2021 са в далечното минало, но ти си получи уроците от това време. Надявам се, че четеш това на плажа, заобиколена от всички хора, които обичаш! Дай им огромни прегръдки от мен (чакай, аз ли съм най-ниската в семейството сега?!).  Изграждането на модни и козметични брандове изисква страст, упоритост и безстрашие. Не е за слабите. Изграждането на това, и то по време на пандемията е почти невъзможно... но аз те познавам, и ти ще използваш този опит, за да растеш. Винаги помни твоята мантра: "Работи здраво и бъди добра". Избродирала ли си си го на възглавницата?"

В писмото си Виктория споделя, че въпреки че е обичала пеенето и танцуването, те не са били нейната страст. Открива я обаче в модата и в поддържането на женската красота. 


"Като говорим за красота, спомняш ли си съветите, които следваше при локдауна? Каза си f*ck it и си сложи страхотна рокля и опушен грим."

Виктория издава и тайната на дългия си и успешен брак в Дейвид Бекъм: "Винаги си искала да изненадваш хората – особено Дейвид. Да запазиш тази загадъчност ти е от полза вече 22 години."

Пишейки до бъдещото си аз модната икона се надява, че кожата й ще й бъде благодарна за грижите, които е полагала. "И нося крем със слънцезащита всеки ден!" - допълва тя в писмото. 

Цялото писмо може да прочетете тук.