Венсан Касел очаква първото си дете от приятелката си Нара Баптиста. Това се случва малко повече от година след като се раздели с бившата си съпруга Тина Кунаки.

27-годишната екзотична красавица показа бременно коремче в социалните мрежи, с което окончателно обяви, че връзката й със синеокия актьор е сериозна.



57-годишният френски актьор беше забелязан за първи път с Нара през ноември миналата година, когато двамата се наслаждаваха на слънцето и морето на плаж в Рио де Жанейро.



Баптиста е модел и изумително много прилича на бившата жена на актьора – Тина Кунаки. Екзотичният си вид тя дължи на кръвта, която тече във вените й - красавицата има бразилски и австралийски корени.

Това ще е четвърто дете за Касел, който вече е баща на 3 дъщери - 19-годишната Дева и 13-годишната Леони, които са от връзката му с италианската актриса и модел Моника Белучи, както и на 5-годишната Амазони, която посрещнаха заедно с Тина през 2019 г.

Венсан и Нара демонстрираха близост и любов по време на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж през юли. Позирайки пред най-известната забележителност на френската столица, двойката изглеждаше по-близка от всякога по време на старта на голямото спортно събитие.

Снимка: Getty Images


Двамата потвърдиха връзката си в края на миналата година, докато се наслаждаваха на пясъка и вълните на плаж в Рио де Жанейро.

Винсент, известен най-вече с ролите си в „Бандата на Оушън“ и „Черният лебед“, наскоро разказа как се чувства след раздялата с 27-годишната си съпруга Тина Кунаки.

В Инстаграм Венсан сподели множество снимки и видеоклипове, включително селфи, към което написа: „Просто исках да бъда щастлив... И съм“.


За край на връзката между двамата медиите сочат април 2023 г., когато той изтри всички нейни и съвместни техни снимки от акаунтите си в социалните мрежи.

 


Двамата започнаха да се срещат през 2016-а, през 2018-а се ожениха, а година по-късно се роди и дъщеря им Амазони.


Венсан и Моника Белучи се женят през 1999 г., след като се запознават на снимачната площадка. След 14 години брак и 2 деца по-късно двамата се разведоха.