В разгара на лятото, сред множеството музиклани събития, за които хората жадуваха, има едно, което истински се отличава, защото събира за първи път на една сцена въздесъщия Васил Найденов, рок класиците Сигнал и един от най-въздействащите и обичани гласове на новото поколение български поп изпълнители – Любо Киров. Концертът ще се проведе пред величествената сграда на Националния исторически музей в София, по идея на организаторите от „Епсилон Ентъртейнмънт“.

На 14 юли (сряда) от 20.00 часа публиката ще може да се наслади на творчеството и вокалното майсторство на Любо Киров, група Сигнал и Васил Найденов, които за първи път в дългогодишните си успешни кариери биват представяни на едно място. Освен концерта без аналог, всеки от изпълнителите има поводи за празник. Любо Киров отбелязва 21 години на сцена, поредно национално турне, а от есента влиза като треньор в „Гласът на България“; група Сигнал - 42-годишна професионална кариера и нов сингъл, а Васил Найденов - личен юбилей и над 45 години в сърцата на публиката.

Сградата, приютила в себе си най-ценните експонати, свързани с древната българска история, за първи път допуска на своя територия събитие от такъв мащаб. „Щастливи сме, че доцент Петрунова прегърна идеята ни с ентусиазъм, далновидност и професионализъм! Освен да организираме единствен по рода си концерт на престижна локация, разполагаща с голяма открита площ, целта ни е и да представим тази реномирана институция в нова светлина“, изтъкват от промоутърската компания.

Любовта към качествената българска музика - онази, която ще остане във времето, досущ като артефактите в НИМ, е двигателната сила за тази инициатива, към която вече има значителен интерес, особено с оглед и на рестрикциите, налагани заради противоепедимичната обстановка у нас и по света. „Лятото идва, а хората жадуват за емоции и спомени, за свобода. Ето защо представяме първия „Епсилон Премиум Концерт“ на открито, в Боянските поли на Витоша. Неслучайно мотото ни е „Над нас са само звездите“, споделят още от „Епсилон Ентъртейнмънт“.

Ако сте родолюбци, бъдете пред сградата, приютила най-безценните български експонати, където, за вас ще пеят три национални съкровища! Споделете този неповторим момент със семействата и приятелите си, защото ще е спомен за цял живот!