Започнаха снимките на новия сезон на "Гласът на България", който е с почти изцяло нов треньорски екип и нов водещ.

„Настроението е прекрасно и всичко е под контрол. Разчитайте на нашето компетентно мнение, за да намерим глас, който има излъчване, разпознаваем е и се откроява“, сподели Иван Лечев в „Тази сутрин“.

Най-младият член на екипа – Дара, коментира, че за нея е чест да бъде в това предаване.

„Шоуто се нуждае от млади хора, аз съм на една вълна с тях, разбирам ги“, допълни певицата.

„Страхотно е тук! Надявам се всички да направим най-доброто, за да подберем най-добрия глас на България. Вдигнали сме летвата“, каза Галена.

Другият нов член на екипа – Любо Киров, сподели, че ще търси глас, който те кара да се обърнеш.

„Има доста талантливи хора, така че на Иван Лечев ще му е трудно да запази мястото си на победител“, коментира той.

Впечатленията си сподели и новият водещ Иван Тишев.

„Чувствам се добре. Имаше леко притеснение в началото, защото за първи път водя телевизионно предаване, но вече свикнах. Задачата ми е отговорна, защото разговарям с музикантите, преди да излязат на сцената, и трябва да ги предразположа“, сподели той.

Александра Петканова и този сезон ще бъде чаровният и усмихнат V-REPORTER и водещ на дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“. Тя ще влиза зад кулисите на шоуто, откъдето ще представя авторски видеоматериали, които онлайн потребителите ще могат да гледат в официалния сайт: glasat.btv.bg и Facebook страницата на предаването.

„Тази есен ни очаква един интересен сезон, изпълнен със свежа енергия. Можете да го проследите не само в ефира, но и в дигиталните платформи на bTV Media Group”, поясни Алекс Петканова.