Един от новите членове на журито в "Гласът на България" - Любо Киров, публикува любопитна снимка от „кухнята“, пардон, от вечерята в ресторант със своите колеги Дара, Галена и Иван Лечев.

„Вечеря и добро начало на „Гласът на България“. Пожелайте ни успешен сезон!“ – написа талантливият изпълнител в Инстаграм.

Преди десетина дни певецът сподели в ефира на bTV, че няма търпение шоуто да започне.

„У нас има толкова много талантливи хора. Да бъда в журито за мен е хем емоционално, хем много отговорно. Надявам се участниците да имат усещането, че предлагат най-голямото си съкровище – гласа си, за да може някой да го направлява“ – сподели Любо Киров в предаването „120 минути“.

Малко по-рано другият нов член на журито – Галена, призна с усмивка в „Преди обед“:
„Досега отказвах поканите за „Гласът на България“, защото не се чувствах готова. Реших, че на петия път трябва да приема“.

В същото предаване емоциите си сподели и Дара:
"Когато започнах кариерата си на 16, не бях ли малка също? Аз вече се чувствам голяма… Нямам очаквания, ще слушам всички. Готова съм за всякакви гласове и всякакви стилове".

Ветеранът в шоуто Мастър Иван Лечев – трикратен носител на треньорската корона, заяви, че много обича предаването.

"Ние имаме мисия – да извадим едни хора от неизвестността и да ги покажем на потенциалната им публиката. Изведнъж ги вижда публиката на най-голямата телевизия в България" – обобщи музикантът в ефира на bTV.

Новият сезон на "Гласът на България" идва и с нов водещ – харизматичният музикант и актьор Иван Тишев. Той е добре познат на зрителите на bTV с ролята си на Боби от тийн сериала “Рeвoлюция Z: Секс, лъжи и музика”.

Александра Петканова и този сезон ще бъде чаровният и усмихнат V-REPORTER и водещ на дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“. Тя ще влиза зад кулисите на шоуто, откъдето ще представя авторски видеоматериали, които онлайн потребителите ще могат да гледат в официалния сайт glasat.btv.bg и Facebook страницата на предаването.