Влюбените Брад Пит и Инес Де Рамон са били забелязани заедно в Париж - в ресторант "Fouquet's" на легендарния булевард Шанз-Елизе.

Във видеото на френското издание "Paris Match" се вижда как Брад и Инес седят един до друг, заобиколени от други знаменитости, скоро присъствали на връчването на кинонаградите "Сезар".

Романсът на Брад Пит и Инес Де Рамон стана известен за първи път през ноември миналата година, когато бяха забелязани заедно на концерт на Боно в Лос Анджелис. Актьорът и дизайнерката се прегръщаха и държаха за ръце през цялата вечер, пише БГНЕС.

По-късно Инес гостува на рождения ден на Брад Пит в Холивуд и го придружи на афтърпартито за премиерата на новия филм "Вавилон". Източник, близък до момичето, тогава заяви пред "Пийпъл", че Брад "явно е много влюбен в нея: това личи от факта, че я доведе на премиерата си".

В края на декември влюбените си подариха романтично пътешествие до Мексико за празненствата в новогодишната нощ. Източник разкри, че те са щастливи заедно и не е изключена сериозна връзка: "Те се справят добре. Няма стрес. Брад обожава това", заяви източникът.

Вижте повече за Брад Пит в следващите видеа: