Холивудският актьор Брад Пит и новата му изгора Инес де Рамон са посрещнали 2023 г. в Мексико.

Двойката пристигна в Кабо Сан Лукас преди празничния уикенд и отпразнува заедно новогодишната нощ в популярната туристическа дестинация на мексиканския полуостров Баха Калифорния.

"Те се срещат и се забавляват", казва източник пред „Пийпъл”. "Всичко при тях е наред. Няма стрес. Брад се наслаждава на това."

Друг източник допълва, че 59-годишният актьор "в момента не се среща с никого другиго" освен с 32-годишната дизайнерка на бижута.

Снимка: Getty Images

"Той прекарва повече време с Инес. Той е много щастлив", каза източникът.

Тяхното бягство се случва малко по-малко от две седмици, след като де Рамон се присъедини към Пит, за да отпразнува 59-ия му рожден ден в Холивуд.

През ноември „Пийпъл” потвърди, че Пит и де Рамон "се срещат от няколко месеца". За първи път двамата бяха снимани заедно на 13 ноември заедно със Синди Крауфорд и Ранде Гербер зад кулисите на концерта на Боно в театър "Орфей" в Лос Анджелис.

Според тогавашен източник, носителят на "Оскар" "наистина е влюбен" в Де Рамон, която се раздели със съпруга си - звездата от "Дневниците на вампира" Пол Уесли, по-рано през 2022 г., пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Де Рамон придружаваше Пит на афтърпартито за новия му филм "Вавилон" на 15 декември. След това източник от модната индустрия, близък до де Рамон, заяви, че Пит "явно много си пада по нея, като се има предвид, че я доведе на премиерата си".

"Инес каза, че Брад е много мил", продължава вътрешният източник, като отбеляза, че двойката "планира да прекара новогодишната нощ заедно".

Междувременно източник, близък до Пит, заяви пред изданието, че двойката "се среща и е щастлива", като добави: "Все още не е сериозно, но той се чувства добре и се забавляват заедно."

Актьорът от "Убийствен влак" (Bullet Train) "се радва на срещите си с Инес" и те "излизат, когато не са заети".