Станаха известни нови подробности за предполагаемия романс на Брад Пит и Инес де Рамон. За новата любовница на актьора се заговори през ноември 2022 г. - папараците заснеха двойка да се прегръща и да се държи за ръце на концерт на Боно в Лос Анджелис.

Инес е производителка на бижута и бивша съпруга на звездата от "Дневниците на вампира" Пол Уесли. А наскоро беше съобщено, че Пит е завел де Рамон на партито за премиерата на филма "Вавилон".

Пол Уесли и Инес де Рамон
Снимка: Getty Images

Анонимен източник от модната индустрия казва пред „Пийпъл”, че актьорът не би го направил, ако не си падаше сериозно по жената.

„Инес казва, че Брад е много сладък“, разкри въпросният източник, добавяйки, че двойката планира да отпразнува Новата година заедно.

Друг източник, който е добре запознат с Пит, потвърди пред изданието, че двойката се среща и е много щастлива. Той обаче отбеляза, че все още не се говори за сериозна връзка, но на Брад и Инес им комфортно и забавно един с друг.

Трети вътрешен източник допълва, че Брад се радва на компанията на Инес и често прекарва време с нея, когато има свободна минута: "Инес е весела и общителна. Те са много добри заедно. Понякога се срещат заедно, а понякога ходят на групови срещи с приятели", каза той.

Откакто Брад Пит се раздели с Анджелина Джоли, новините за новите му приятелки често се появяват в пресата и не всички от тях са потвърдени. Наскоро източници съобщиха, че Пит се срещал с Емили Ратайковски, но нямаше доказателства за това и скоро стана ясно, че моделката има връзка с комика Пийт Дейвидсън.

Брад Пит
Снимка: Getty Images

Битува й версията, че Пит предпочита да скрие личния си живот на фона на напрегнати отношения с бившата си съпруга. Твърди се, че той се страхувал да не би Джоли да започне ограничаване на срещите му с децата, пише още БГНЕС.

Родена на 19 декември 1992 г., днес Инес де Рамон празнува 30-ия си рожден ден, като възрастовата им разлика с Брад Пит е почти двойна - вчера (18 декември) холивудският актьор отпразнува своя 59-и рожден ден.