Холивудският актьор Брад Пит сподели по време на премиерата на новия си филм Faster than a Bullet в Лос Анджелис, че дъщеря му Шайло е "красива".

58-годишният носител на "Оскар" отбеляза също, че танците на Шайло са толкова добри, та от тях "ми потичат сълзи".

Шайло обича хореографията и наскоро видеоклипове от нейните класове станаха хит в YouTube - пластичността на момичето беше бурно обсъждана в коментарите към видеоклиповете, където бе отбелязан талантът й.

Когато Брад Пит беше попитан дали смята, че децата му могат да станат актьори и да последват стъпките на родителите си, той отвърна, че просто иска те да бъдат щастливи.

„Обичам, когато намерят своя собствен път, намерят това, което ги интересува, и успеят в това“, каза Пит за децата си.

Актьорът има три биологични деца от Джоли - Шайло и близнаците Нокс и Вивиен. Другите три са осиновени - Мадокс, Пакс и Захара.

Снимка: Getty Images

Припомняме, че 17-годишната Захара наскоро влезе в основния афро-американски колеж в САЩ и ще се премести в Атланта (щата Джорджия) през следващите месеци. Самата Джоли говори за това, като публикува снимка на дъщеря си с нейни съученици. Наскоро актрисата похвали Захара за дисциплината:

„Опитвам се да ги приуча към рутината, правя си график вкъщи. Но дъщеря ми Захара организира нещата по-добре от мен“, призна Джоли.

Връзката на бившите съпрузи след развода трудно може да се нарече добра. Те редовно се срещат в съда, опитвайки се да си поделят попечителството над децата, пише още БГНЕС. Наскоро възникнаха разногласия около лозе във Франция - Джоли продаде дела си на руски олигарх, а Пит се опита да оспори това. В крайна сметка съдът все пак застана на страната на Джоли.