Актьорите Уил Смит и Кевин Харт обединяват сили за нова комедия - римейк на класиката "Самолети, влакове и автомобили", съобщава UPI.

Кевин Харт потвърди в Инстаграм профила новината за продукцията на "Парамаунт", както и че филмът ще бъде сниман във Филаделфия.

"Чаках търпеливо правилния проект, за да се събера с моя брат. Това ще бъде нещо огромно за нас и Града на братската любов, известен още като Филаделфия... Нека го направим", написа Харт в социалната мрежа.

Уил Смит и Кевин Харт
Снимка: Getty Images

Джон Хюз пише и режисира "Самолети, влакове и автомобили" през 1987 г. В класическата комедия участват Стив Мартин, който изпълнява ролята на Нийл Пейдж - съпруг и баща, който отчаяно се опитва да се прибере в Чикаго за Деня на благодарността.

Уил Смит
Снимка: Getty Images

 

По време на полета си той среща досадния продавач на пръстени за завеси Дел Грифит (Джон Кенди). Поредица от проблеми по пътя не позволява на двамата да се върнат вкъщи, въпреки че хващат самолетни полети, пътуват с влакове и коли под наем.

Кевин Харт
Снимка: Getty Images

В информацията все още не се потвърждава дали Уил Смит или Кевин Харт ще играят именно ролите, съответстващи на Канди и Мартин.