Джейда Пинкет Смит най-после коментира романтичните си взаимоотношения с певеца Огъст Алсина, който твърдеше, че двамата са били заедно с разрешението на Уил. Тя потвърди, че двамата са имали връзка преди около 4 години, докато бракът й с певеца и актьор Уил Смит е бил в криза.

Двамата съпрузи говориха заедно по време на Фейсбук шоуто на Джейда.

„Преди 4 години и половина започнах приятелство с Огъст и станахме много близки приятели. Всичко започна, защото той се нуждаеше от помощ, а аз исках да му помогна със здравето“, започва 48-годишната Джейда, която по оново време е била на 44, а Оугъст на 23 години.

Певецът бил много болен, когато двамата със съпруга й го срещнали за първи път. Запознал ги синът им Джейдън. Опитали се да му помогнат с менталното здраве. Точно по това време Джейда и Уил се разделили.

„С течение на времето се сблъсках с различен вид обвързване с Огъст. Искам да изясня едно нещо – за това, че Уил е дал „разрешение“ - единственият човек, който може да даде разрешение при тези обстоятелства, съм аз“, допълва Джейда в разговора, потвърждавайки за романтичната си връзка с Алсина.

От тогава са минали повече от 4 години и актьорът е категоричен, че двамата са възстановили връзката си.

Снимка: Getty Images

„Стигнахме до тази безрезервната любов“, казва Смит в шоуто.

Джейда и Уил са женени от 1997 година и са известни като една от най-здравите двойки в Холивуд. Имат две деца – син Джейдън на 22 и дъщеря Уилой на 19 години.

Снимка: Getty Images