На 10 август Уил Смит сподели видео, в което Джейсън Деруло избива предните му зъби по време на игра на голф. То беше гледано повече от 11 милиона пъти само за 1 ден. Много фенове и последователи обаче заподозряха, че видеото е фалшиво, а зъбите на Уил Смит са си здрави и на място.

Причината за това са няколко клипчета, които двамата приятели публикуват в Инстаграм и които са направени за забавление.

Като начало открихме още един видеоклип в профила на актьора с участието на певеца, който не отговаря на законите на физиката и изглежда дигитално обработен. В него Уил Смит хвърля суитшърт върху масата, а в следващия момент излиза, че дрехата е облечена от Джейсън Деруло, който добре изиграва ролята си на ударен в дървената повърхност.


В профила на Деруло откриваме още видеа със същия ефект на „счупения зъб“. През май изпълнителят се опитва да яде царевица, докато тя се върти, закачена на работещa бормашина. Зъбите му са счупени, но липсва кръв.

Макар че двамата приятели не опровергаха или потвърдиха десетките новини за счупения зъб на Уил Смит, все пак трябва да отбележим факта, че във видеото не се виждат кръв или хвърчащи зъби, а и момент след „инцидента“ певецът и актьорът избухват в смях. Съмняваме се и двамата да посещават толкова често зъболекарите си, затова се съгласяваме с феновете, че зъбите на Уил Смит са здрави и са там, където трябва да са. Вие как смятате?